Hur kommer vi i takt erotiskt?

Läs svaret från experten på iform.se

Fråga

Jag blir inte sexuellt upphetsad lika fort som min man som oftast är mycket het på gröten. Vad kan vi göra för att komma "i takt"?

Svar

Det är inte ovanligt att kvinnan behöver lite mer tid för att bli sexuellt upphetsad än mannen. Och det gäller faktiskt "bara" att lära känna varandras kroppssignaler lite bättre.

Försök förlänga förspelet och koncentrera er på att värma upp dig. Du kan ändå göra det skönt för din man under tiden, bara inte beröra hans könsdelar eftersom han är så lättänd. Vänta med det tills du själv är beredd.

För en del par kan lösningen vara att låta det gå för mannen snabbt och därefter använda 15-20 minuter på att fortsätta den kära leken, varefter han är redo igen. Andra gången gårdet nämligen inte lika snabbt.

Ni kan också träna en stopp-start-teknik där din man tar en paus precis innan det går för honom, medan han eller du trycker på den lilla hudsträngen som sitter på framsidan av penishuvudet.

Det håller tillbaka hans utlösning. Efter ett tag med denna "metod" blir det lättare för honom att "styra orgasmen".

Kanske kan det också vara en liten tröst att det tar längre tid för de allra flesta män att få utlösning när de blir äldre. Kommer tid, kommer råd!

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background