9 knep som väcker vilddjuret i din man

Många män går då och då igenom perioder då de har nedsatt lust eller ingen lust alls. Men det finns ingen anledning att gå och vänta på att han själv ska skaka liv i sig igen: Här är några råd som förhoppningsvis får ut honom ur sexdvalan.

1

Känn dig sexig och du blir sexig. Hjärnan är vårt största könsorgan och god sex börjar därför i hjärnan. Intala dig själv att du är helt otroligt sexig och han kommer att känna samma sak. En kvinna som utstrålar självförtroende är mycket attraktiv för en man. När du även på det sexuella planet tror på dig själv och visar det, kommer självförtroendet att verka upphetsande på din man.

2

Koncentrera dig på honom. Glöm allt om ditt utseende och gå på en kroppsutflykt. Upptäck vad han tycker om och stimulera hans känsliga delar så mycket du kan. Låt honom känna sig som en hyllad konung.

3

Betrakta din sexualitet som en helig gåva. Ingen annan älskar, smeker eller kysser lika bra som du gör. Därför ska du njuta av din lust precis som den är.

4

Gör det med honom, som du skulle vilja att han gör med dig. Lägg märke till hur han rör dig och kysser dig på kroppen. Är det hårt, mjukt, vått, bitande? Han har troligen gjort det på ett sätt som han själv skulle uppskatta. Gör då detsamma med honom.

5 -

Män tänder på nakenhet så visa upp dig för honom Skippa täcket och det släckta ljuset. Visa dig naken och kast pyjamasen långt bort. Men överdriv inte - du behöver inte gå omkring naken i lägenheten och dammsuga på vintern. Det kommer bara att verka frånstötande på en man som är i djup sexdvala.

6 -

Bygg upp en bra stämning och berätta för honom om din lust. Du behöver inte berätta vad du konkret kan tänka dig att göra med en gång. Säg helt enkelt att du verkligen vill ha honom. Men bre inte på för mycket om du aldrig förr har pratat med honom på det viset.

7-

Skippa förväntningarna om superälskaren med outsinliga luster och ställ in dig på att din man har rätt till en paus. Men förvänta dig inte att enbart det kommer att våteruppväcka hans lust - till det behövs det andra saker.

8 -

Tala om att du verkligen tycker om manskroppen. Berätta för honom att han är snygg eller att du blir upphetsad av att se hans nakna kropp. Men överdriv inte. Det understryker bara din desperation och gör honom irriterad.

9 -

Till sist lyder rådet: Bara gör det! Ta lugnt och stilla av honom byxorna. Kela med honom och älska med honom. Men kom ihåg att män generellt sett är vana vid att det är de som tar initiativet. Därför får du gå försiktigt fram och notera hur han reagerar.