Saknar du ett andrum i vardagen?

Hitta lugnet inom dig när du sätter dig i soffan med den helt nya tidningen Andas. Det är en helt ny läsupplevelse! Lär dig mer här.

Men kan en tidning verkligen ge mer lugn och ro i vardagen? Svaret är ja!

Den nya tidningen Andas fokuserar nämligen på den pausen som vi alla kan behöva i en hektisk vardag. Här finns det möjlighet till fördjupning, ett ögonblick av fokus på dig själv, avkopplande övningar och små kreativa uppgifter.

När tog du dig senast tid till att bara andas, skriva ett brev eller vika en origamifågel? Det är precis den typ av andrum som Andas ger dig – och syftet är att koppla av och bara vara i nuet. I en hektisk vardag kan det göra underverk.

I FORMs kreativa syster

Tidningen är en utmärkt komplettering till I FORM, eftersom det lyfter fram vårt budskap om att psykisk hälsa är lika viktig som fysisk hälsa.

Inte nog med att tidningen är fullspäckad med fantastiska illustrationer – du får dessutom mallar, små kom-ihåg-listor och brevpapper som tas ut ur magasinet.

Om du också behöver ett andrum i din vardag kan du få tag på Andas på utvalda Pressbyrån, ICA, Coop, Willys och Hemköp.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background