I FORMs julkalender 2011 – Mai Hansen, modell

Gör nyttigt julgodis och kom ihåg träningen!

Modell på iform.se

Jag tränar mycket men är också en riktig godisgris, så för att inte gå i fällan med allt det sockersöta julgodiset gör jag mitt eget. Det är superenkelt och riktigt mysigt att stå i köket och knåda ihop sina egna saker. Var kreativ och testa lite olika saker så får du precis den smak som just du älskar!

Jag kan rekommendera små kulor gjorda på dadlar, mandlar, kanel och kardemumma. Receptet hittar du i det senaste numret av I FORM. När du är i köket kan du passa på att göra dina egna protein- och energibarer, så att du fyller upp depåerna före och efter träning. Min favorit är energi- och proteinbar med dadlar, mandlar, havregryn, kokos, apelsin och eventuellt proteinpulver. De är supergoda och är smidiga att ha med i träningsväskan.

De flesta av oss har otroligt mycket att göra i december, men glöm inte träningen bara för det! Om du inte har tid att springa en timme efter jobbet så hoppa i skorna ändå och spring en runda på 20 minuter. Sätt mer fart och gör lite korta intervaller så kommer du tillbaka med mer energi att lägga på familjemys eller julklappsinköp. En kort och intensiv löprunda är mycket bättre än ingen runda alls! Dessutom: då kan du njuta av dina hemmalagagade julgodisar med rent samvete. :) God jul!

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background