I FORMs julkalender 2011 - Marianne Asbæk, nyhetsbrevsansvarig, iform.se

Sov dig hälsosammare och gladare - även i december!

Nyhetsbrevsansvarig, iform.se

December är en krävande månad för många av oss och även om julborden är festliga, arrangemangen med vänner och familj roliga och alla julförberedelserna mysiga.

Det ligger nära till hands att skjuta upp träningen till morgondagen för att hinna med de senaste julklappsinköpen, fylla kroppen med chips och Cola eller ersätta kvällsmaten med halvkass take away för tredje gången på en vecka. Vi vet att det inte är bra, men samtidigt ska ju allt hinnas med.

Både kropp och sinne kan klara mer än du tror, bara du kommer ihåg att sova ordentligt. Prioritera minst 8 timmars sammanhängande sömn varje dygn - även i december. Bara genom att göra det reducerar du risken att drabbas av en massa saker betydligt. Du får också bättre humör, mer energi, din förbränning hålls igång och det är både lättare och roligare att möta alla utmaningar i december och njuta av julmys tillsammans med vänner och familj.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background