I FORMs julkalender 2011 - Marianne Asbæk, nyhetsbrevsansvarig, iform.se

Sov dig hälsosammare och gladare - även i december!

Nyhetsbrevsansvarig, iform.se

December är en krävande månad för många av oss och även om julborden är festliga, arrangemangen med vänner och familj roliga och alla julförberedelserna mysiga.

Det ligger nära till hands att skjuta upp träningen till morgondagen för att hinna med de senaste julklappsinköpen, fylla kroppen med chips och Cola eller ersätta kvällsmaten med halvkass take away för tredje gången på en vecka. Vi vet att det inte är bra, men samtidigt ska ju allt hinnas med.

Både kropp och sinne kan klara mer än du tror, bara du kommer ihåg att sova ordentligt. Prioritera minst 8 timmars sammanhängande sömn varje dygn - även i december. Bara genom att göra det reducerar du risken att drabbas av en massa saker betydligt. Du får också bättre humör, mer energi, din förbränning hålls igång och det är både lättare och roligare att möta alla utmaningar i december och njuta av julmys tillsammans med vänner och familj.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background