I FORMs julkalender 2011 – Charlotte Kirkegaard, eventansvarlig I FORM-loppet

Kom ihåg dig själv i jul!

Eventansvarig, I FORM-loppet

Även om det är mycket att hinna med i december så ska du inte skära ner på träningen, den är viktig för att hålla stressen borta.

Jag får mer energi om jag tränar varje dag, även när jag inte har tid. Och energi är speciellt viktigt i december då kom ihåg-listorna är kilometerlånga och arrangemangen radas upp.

Kolla upp om ditt gym hemmavid har tidiga morgonklasser om du tycker att det är för mörkt för att springa på morgonen eller kvällen efter jobb. Det finns ofta till exempel spinningpass eller crossfit-klasser redan vid 06.30-tiden.

Om det är helt omöjligt med morgonträningen kan du göra som min kollega och jag. Vi har lagt in påminnelser i våra telefoner som piper varannan timme att det är dags för saker som "dagens planka" eller "10 squats" eller "10 armhävningar". Det är extra roligt om fler på jobbet är med på idén. Och så är det ett smart sätt att få in lite träning i den hektiska juletiden.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background