Sara, 33 år: "Jag tänker inte längre på det som en kur."

Före: 84,2 kg Nu: 77,9 kg Resultat: - 6,3 kg

Sara: "Jag har gått på otaliga dieter och I FORM-kuren är den enda som har utvecklats till en livsstil för mig!"

När du ser dig själv i spegeln nu, vad är du gladast över?

Min midja.

Märker du någon annan förändring?

Jag kan tydligt känna skillnad, speciellt vid löpning. Jag har gått från att springa 10 kilometer till 17 kilometer och det hade jag aldrig trott att jag skulle kunna göra. Det i sin tur har gett mig ännu mer blodad tand att fortsätta med min nya livsstil och sätta nya mål som ett halvmaraton senare i år – och så fem kilon till!

Vad har varit bäst?

Jag har gått på otaliga dieter och I FORM-kuren är den enda som har utvecklats till en livsstil för mig. Jag tänker inte på det som en kur längre, utan mer att jag lever sunt och varierat.

Hur har det fungerat under tiden?

Särskilt i början var jag väldigt hungrig när jag kom hem från jobbet efter en lång cykeltur. Annars har det fungerat bra.

Har du följt recepten, eller har du räknat kalorier själv?

Jag har följt recepten, speciellt i början. Efter hand har jag lärt mig hur stora portioner jag kan äta, men I FORMs häfte med 100 stycken 250-kaloriersrecept har jag använt mycket, och gör så ännu. Det är enkelt under en hektisk dag.

Hur har du tacklat tillställningar med många frestelser?

Det har varit svårt, speciellt när det har handlat om att tacka nej till ett glas rödvin till middagen. Men när jag har gått en extra långpromenad på morgonen, så har jag med gott samvete tagit en LITEN bit av efterrätten!

Vad har varit svårast?

Det har varit att anpassa sig till familjen, så jag har varit tvungen att göra flera rätter varje dag. Jag byter till exempel pasta mot riven squash, som jag äter när mannen och barnen äter pasta.