Kvinna tittar på stjärnorna.
© iStock

Bästa dieten enligt ditt stjärntecken

Det finns inte en diet som passar alla. Det som hjälper din väninna att gå ner i vikt är inte nödvändigtvis det som får dig att tappa kilon. Här är kostråden som passar ditt stjärntecken.

11 februari 2017 av Cecilie Dumanski

Vilket är ditt hälsohoroskop?

Vädur

Du njuter av en god kopp kaffe och gärna flera gånger per dag. Men socker och mjölk märks på vågen.

Oxen

Du gillar när det är lite lyxigt och äter gärna kött med en god sås. Men du kan även hitta samma njutning bland säsongens frukt och grönt.

Tvillingarna

Det finns inget som slår ett trevligt samtal över lite god mat. Men du glömmer lätt hur mycket du äter och när du är mätt.

Kräftan

Du älskar att skämma bort dig själv och andra – speciellt med sötsaker. Men det går lika bra med en sund smoothie och fruktsallad.

Lejonet

Det är allt eller inget som gäller. Sänk hellre ambitionerna och njut av maten.

Jungfrun

Din oro över att gå upp i vikt, gör att du tvingar dig igenom stränga dieter. Men hälsa handlar också om glädje.

Vågen

Lyckans ost! Din balans i livet märks också på vågen. När du har ätit osunt eller för mycket, håller du igen lite dagarna efter.

Skorpionen

Du äter sunt hela dagen men avslutar med ett osunt kvällsmål för att ditt blodsocker är lågt. Kom därför ihåg att äta varierat hela dagen.

Skytten

Du vill gärna prova lite av allt – och speciellt det onyttiga. Men du kanske borde rikta din äventyrslust mot frukt och grönt istället?

Stenbocken

Det ska vara struktur på måltiderna – vilket ofta slutar med en ensidig kost. Men om du följer de här kostråden är det inga problem.

Vattumannen

Du har svårt att hålla dig till en speciell kostplan och äter oftast det som går snabbast. Men kom ihåg att få i dig lite vitaminer.

Fiskarna

Finns det något som slår ett gott glas vin? Nej, så länge du inte dricker för mycket.

Kanske är du intresserad av