Kvinna tittar i magasin.


Vad får jag i magasinet I FORM?

Vi har gjort ett urval av det fasta innehållet du hittar i I FORM, så du kan se vad du kan glädjas åt om du börjar prenumerera.

19 oktober 2017 av Sara Møller Christensen

Funderar du på att teckna en prenumeration, men vill gärna veta lite mer om vad magasinet innehåller? Läs då mer här under, där vi ger en överblick över några av de saker du får i varje nummer av I FORM. 

Stor kostartikel

Det du stoppar i munnen har enorm betydelse för ditt välbefinnande och därför går vi i varje nummer på djupet med vad det innebär att äta sunt. Du får goda råd, recept och kunskap kring vad som fungerar och varför – och alltid på ett överskådligt och aptitligt sätt.

Kostråd
Klok i köket.

Vad ska du stoppa i kundvagnen och i dina grytor, om du vill må bra och få energi? Det får du svar på i I FORM.

Stor träningsartikel

Du får en komplett träningsguide som sätter fokus på ett nytt ämne varje gång. Det kan vara allt från löpning och styrketräning till yoga och att gå, men den gemensamma nämnaren är att du inte behöver vara expert för att hänga med. Våra träningsartiklar passar för alla nivåer.

Träningsprogram
Nå dine träningsmål

Motiverande, inspirerande och överskådligt. Det är syftet med våra träningsprogram.

Hjälp för att leva sunt

Hälsa är mycket mer än kost och träning. Det handlar också om att vara i balans både på in- och utsidan. Därför fokuserar vi i varje nummer också på hälsoaspekter som inte nödvändigtvis har med kost och träning att göra. Och vi gör det med riktiga kvinnor i huvudrollerna, så att du vet om teorierna faktiskt fungerar i verkligheten.

Sömnartikel
Hjälp till självhjälp

Vi samlar den senaste forskningen och gör det lätt för dig att använda den i ditt eget liv.

Sund mat för veckans alla vardagar

Alla recept tar mindre än en halvtimme att laga – och så är de goda och nyttiga. Dessutom får du inköpslistan över allt du behöver, så du bara behöver handla en gång.

Matplan
Matplan för vardagen

Hälsan är på max och tidsåtgången minimal i alla våra recept.

Vetenskap om din kropp och vikt

En del vill gå ner i vikt medan andra bara vill lära sig mer om varför kroppen fungerar som den gör. Den senaste vetenskapen om kroppens funktioner – här under om vikt och förbränning – är därför något du ofta hittar i I FORM, och vi har gärna fokus på vad som egentligen är rätt och fel i flödet av hälsobudskap.

Myter om att gå ner i vikt
Sant eller falskt?

Vi hjälper dig att sortera bland alla budskap om hälsa.

Snabbprogram

Har du bara 15 minuter över? Då har vi i varje nummer träningsprogrammet för dig! Enkelt och effektivt, så du kan få in det när som och var som helst i en hektisk vardag.

Träningsövningar
Träna hemma

Du behöver varken avancerade redskap eller dyra gymmedlemskap för att komma i form.

Kanske är du intresserad av