Kvinna i trosor drar i huden på magen.
© iStock

5 misstag du ALLTID gör när du går på diet

Går du ofta på diet? Då upprepar du garanterat de här 5 misstagen.

15 februari 2017 av Anja Bruneskjold

Vill du gärna gå ner i vikt? Då är det några misstag du verkligen vill undvika att göra. Kolla här!

1. Du tänker för mycket i svart eller vitt

Bara för att du inte går ner så mycket som du önskar den första veckan, betyder det inte att du inte kan gå ner i vikt. Du gör garanterat en rad bra saker för din kropp, som också är nödvändiga för att gå ner i vikt. 

2. Du begränsar dig själv

Jo, du kan visst följa med på restaurang. Men tänk dig för när du beställer mat. Svårare än så behöver det inte vara.

Annars kan det kännas som ett tecken på att du håller på att ge upp. Och det kommer det inte ut något positivt av.

3. Du fokuserar på negativa kommentarer

Även om tjugo av dina bästa väninnor kommenterar din nya, snygga figur så hänger du fast vid den enda negativa kommentaren från din mamma om att du ser trött ut. Lägg ditt fokus på det positiva – det ger mycket bättre och större effekt på din viktminskning.

4. Du jämför din vikt

Återigen handlar det om fokus. Din vikt kommer att gå upp och ner men det är inte samma sak som att du inte går ner. Speciellt inte om du samtidigt tränar.

5. Du handlar efter dina känslor

NEJ! Även om det känns jobbigt längs vägen får du absolut inte ge upp. Tänk positivt och var glad över dina fina resultat!

5 tips för en lyckad viktminskning

En sundare vardag utan extra jobb

Många av oss älskar frukt och grönsaker. Ändå kan det vara svårt att hitta tid och energi för att skära till lite nyttiga grönsakssnacks i vardagen. På I FORM vill vi gärna göra det enkelt för dig att leva sundare, så nu får du en Cutter & Slicer tillsammans med 2 nummer av I FORM för bara 49 kronor plus porto.

Då kan du enkelt och snabbt skära till läckra bitar av frukt och grönt och förvara dem i en låda i kylskåpet. På det viset har du alltid nyttiga snacks nära till hands.

Med Cutter & Slicer kan du snabbt och enkelt skära grönsaker och frukt i både fina och lagom stora munsbitar. Du får med en mängd olika knivblad, som passar till alla former av frukt och grönsaker. Efter användning är det bara att stoppa allt i diskmaskinen, så du slipper diska för hand. 

I FORM rekommenderar
Vill du gå ner mycket i vikt rekommenderar vi dig att använda I FORM Kostdagbok. Med utgångspunkt i din kost och ditt dagliga kaloriintag guidar vi dig säkert mot din önskade viktminskning, utan att du behöver kompromissa med dina dagliga rutiner.
Testa I FORM Kostdagbok gratis i 5 dagar

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

Vilken distans drömmer du om att springa i år?


I FORM tipsar