Kvinna tränar hemma
Kvalitetsset till kanonpris© Bonnier Publications

Kvalitetsset håller din motivation på topp

Vintersetet är designat för att uppfylla de behov du har som aktiv kvinna. Och eftersom det mjuka setet håller dig varm blir det alltså mycket enklare för dig att komma ut och röra på dig!

9 december 2019

Vintern är i högsta grad närvarande nu, och kylan och mörkret kan dessvärre få många av oss att hoppa över promenaden eller undvika att snöra på oss löparskorna.

Och det är riktigt irriterande!

Inte nog med att du riskerar att tappa den fina form du kanske har kämpat med att uppnå. Du blir också mindre glad och frisk när du inte rör på dig.

Och kyla är ingen anledning till att stanna inomhus, för vi har nämligen ett erbjudande på ett Craft-set i jättebra kvalitet.

Se mer av setet här

Vintersetet är designat för att tillgodose de behov du har som aktiv kvinna, eftersom det mjuka setet håller dig varm blir det mycket enklare för dig att komma ut och röra på dig! 

Men Craft fungerar också perfekt som ett set under dina vanliga kläder på väg till jobbet eller på promenaden under de kyliga månaderna. 

Med CRAFT bodywear får du:

  • Ett baslager i toppkvalitet
  • Mjukt material, som både värmer och låter huden andas
  • Välsittande passform och optimal rörelsefrihet
  • Snygg design i ljusblå-melange
  • Finns i storlekarna S, M, L & XL

Just nu får du dessutom 4 nummer av I FORM tillsammans med ett set från Craft bodywear för endast 149,- plus porto. Du sparar därmed 796,-.

Craft bodywear har en fantastisk andningsförmåga, så du håller värmen och förblir torr på samma gång. Setet ger dessutom en imponerande behaglig kroppstemperatur utan svett. Set i den här kvaliteten är normalt väsentligt dyrare. 

Tillsammans med setet från du 4 nummer av I FORM. Vi vill gärna hjälpa dig att komma igång med träningen och den hälsosamma livsstilen på ett enkelt sätt. Och det är faktiskt vår spetskompetens.

I magasinet bjuder vi på massor av motivation, träningsprogram och smarta genvägar som kan göra din resa mot en mer hälsosam livsstil lite lättare.


CRAFT bodywear är perfekt för de flesta situationer. Kvaliteten och andningsförmågan som tyget har, gör att det kan användas både som innersta lagret på promenad- eller springturen, som skidunderställ eller som ett mjukt och skönt set för hemmaträningen.

Få ditt set nu tillsammans med 4 nummer av I FORM för endast 149,- plus porto. Du sparar därmed 796,- på det snygga setet och fyra nummer av I FORM fylld med motivation, guider och nyttiga recept.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar