Kom i superbra vårform med I FORM och Kari Traa

Ge formen en boost och var i toppform när sommarsäsongen närmar sig. Få ett snyggt träningsset som ger dig lust att sätta fart på din träning

26 januari 2016 av Thomas Lykke Olesen

Klicka här och få setet tillsammans med I FORM till ett MYCKET nedsatt pris.

Ibland är det lite extra svårt att hitta motivation till att ge sig ut på en löprunda eller ge sig iväg till gymmet för att hålla formen. Du har kanske haft en tuff dag på jobbet. Kanske ösregnar det. Mycket kan hända och gå ut över motivationen till vardags. För att ge dig lite hjälp med motivationen kan du nu därför få ett nytt bodywear från Kari Traa tillsammans med I FORM.

Andningsförmågan är A och O under träning

Något av det viktigaste att tänka på med träningskläder är hur god andningsförmågan är. Andningsförmåga handlar om, som namnet antyder, att kroppen ska kunna ”andas”. Mer exakt betyder det att kläderna ska kunna transportera den värme som kroppen avger via svett och fukt, medan du tränar. Det är nämligen nödvändigt att de stora mängderna värmeenergi transporteras bort från kroppen, så att man inte blir överhettad.

Håll koll på hur mycket du rör på dig i vardagen, och hur många kalorier du förbränner. Få ett fantastiskt erbjudande på en Active Life Tracker här.

Intensiteten gör skillnad

Det är naturligtvis en stor skillnad på hur mycket värme du avger och hur mycket du svettas, beroende på hur hårt och intensivt du tränar. Högintensiv träning som HIT och crossfit får verkligen igång energiförbrukningen och svettproduktionen. Detsamma gäller spinning, eftersom du aktiverar de stora benmusklerna som producerar massor av värmeenergi. Det är bland annat därför så många – särskilt män – svettas riktigt mycket när de kör spinning.

Ska passa till både intensiv och lugn träning

Det är naturligtvis inte bara när du kör hård och intensiv träning som dina träningskläder ska vara av bra kvalitet. Till mer lugna träningsformer, såsom gång eller yoga, är det också viktigt att du känner dig bekväm med kläderna så att du kan koncentrera dig på din träning.

Kari Traas snygga bodywear passar perfekt till både de intensiva och de lugnare träningspassen. Setet är sytt i ett material som både har god andningsförmåga och är snabbtorkande, vilket är perfekt om man verkligen vill få upp pulsen. Det sitter tätt mot kroppen och följer dina rörelser för en optimal komfort, oavsett vilken typ av träning du föredrar.

Setet är värt 599:– men du kan få det tillsammans med 3 nummer av I FORM för endast 99:–

Setet finns i storlekarna XS/S, M och L/XL

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar