Löparklocka i feminin design

ERBJUDANDE: I FORM + löparklocka från Speed Sonic för bara 49:50. Med den här klockan från SpeedSonic har du de bästa förutsättningarna att lyckas med både din löpning och all annan träning.

16 december 2010 av I FORM-redaktionen

Det spelar ingen roll om du inte är tekniskt lagd, löparklockan från Speed Sonic är lätt att använda och hjälper dig att komma i ditt livs bästa form.

En rad undersökningar visar att du får ut mer av träningen när du är motiverad, och ett av de bästa sättet att hålla motivationen på topp är att spänna en egen personlig tränare runt handleden och låta den guida dig till en bättre och roligare löprunda eller träningspass.

Få 2 nr av I FORM + löparklocka från Speed Sonic för bara 49:50 kr.

(Klockan är värd 699 kr)

Supererbjudande på löparklocka


En löparklocka behöver inte ha tusen funktioner och vara tekniskt invecklad. Just nu får du en enkel löparklocka från Speed Sonic för bara 49:50 kr.


BESTÄLL din Speed Sonic löparklocka.Mät din förbränning

Klockan har alla de funktioner som du behöver när du löper. Självklart kan klockan mäta hur snabbt och hur långt du löper och utöver det så kan den också mäta din kalori- och fettförbränning så att du kan se hur mycket du får ut av träningen.

Få 2 nr av I FORM + löparklocka från Speed Sonic för bara 49:50 kr

(Klockan är värd 699 kr)

Håll hastigheten

En smart funktion i klockan gör att du kan ställa in din önskade hastighet och få hjälp att hålla den under din löprunda. Klockan säger till dig om du springer snabbare, eller långsammare, än du önskar.

Du kan också lägga in ett avstånd - då räknar klockan ner och visar hur långt du har kvar till ditt mål.

Få 2 nr av I FORM + löparklocka från Speed Sonic för bara 49:50 kr

(Klockan är värd 699 kr)

Feminin design


Både klocka och rem är av en snygg, feminin design med svarta och lila kontraster. Låsmekanismen säkrar en optimal passform.

Löparklockan är utrustad med en stor LCD display på vilken tid, avstånd och hastighet framgår tydligt. Klockan är mycket enkel att hantera.

Kort sagt: En suverän tränings- och löparklocka för den moderna sportutövaren.

Klockan är värd 699 kr

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar