I FORM testar sportsolglasögon

Ett par bra sportsolglasögon kan vara en riktigt bra investering då de skyddar dina ögon mot sol, damm och vind året runt. I FORMs panel har testat 8 olika modeller så att du enkelt kan hitta ditt nya favoritpar.

9 juli 2015 av I FORM

Vill du veta mer om sportsolglasögonen?


Ladda ned testet och få:

  • Priser
  • Produktbeskrivningar
  • Testpanelens kommentarer
  • Testvinnare

De här glasögonen passar perfekt till små och smala ansikten. Det är ett plus att näsryggen och bågarna kan justeras så att glasögonen sitter bättre. Det är också skönt att man kan byta glas efter väderförhållanden även om det är lite pilligt att byta dem. Betyg: 5,5 av 6 stjärnor.

De här glasögonen är så lätta att de nästan inte märks när de sitter på och imma försvinner snabbt. Testpersonerna har använt dem på alltifrån traillöpning, cykling och asfaltslöpning och de satt perfekt på alla. Näsryggen är flexibel och enkel att justera så att den passar ansiktsformen. Betyg: 5 av 6 stjärnor.

De här glasögonen rosas av panelen eftersom de passar att springa med både i solsken och i regn. De skärmar av solen och under regn så immar det inte. Det går att justera näsryggen i två nivåer, ett brett och ett smalt. Man kan även justera vinkeln på bågarna så att de sitter perfekt på ansiktet. Betyg: 5,5 av 6 stjärnor.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar