I FORM testar spinningshorts

Ett par välsittande, bekväma spinningshorts är ett måste när du sitter i sadeln och svettas. Vi har testat säsongens modeller med och utan hängslen.

27 juni 2017 av I FORM-redaktionen

På ett svettigt och tufft spinningpass är det viktigt med ett par spinningshorts som uppfyller vissa kriterier. De ska helst vara svettabsorberande och sköna att ha på, så du verkligen kan ge järnet under passet utan att irritera dig på att de skaver eller blir genomblöta.

LÄS OCKSÅ: Träningstights – så här väljer du rätt

Vi har testat säsongens modeller med och utan hängslen.

Vill du veta mer om shortsen? Ladda ner testet och få:

  • Produktbeskrivning
  • Pris
  • Bäst i test
  • Testpanelens kommentarer

Modell: Gore Power 2.0 Lady
Modell: Gore Power 2.0 Lady

Omdöme: Shortsen sitter bra, de har riktigt god passform och stramar inte. Sittkudden är stor och mycket stötabsorberande. Den är dock så stor att det känns som att ha en blöja på sig. Resårkanten i midjan kan irritera lite så den behövs justeras innan träning. Betyg: 4 av 6 stjärnor.

Modell: Endura FS260 Pro
Modell: Endura FS260 Pro

Omdöme: Shortsen påminner om klassiska cykelshorts. Sittkudden är mycket stor så den är riktigt skonsam mot sittknölarna. Shortsen har en smart detalj i form av ett “snabblås” när man behöver kissa, så det är möjligt att gå på toaletten utan att ta av sig shortsen helt. Jag var skeptisk först, men det fungerar faktiskt! Betyg: 4 av 6 stjärnor.

Modell: Craft Move Shorts W
Modell: Craft Move Shorts W

Omdöme: Det är underbart att shortsen inte har några sömmar och att linningen är så mjuk och behaglig. Det är också mycket skönt med den breda resåren på ryggen. Även sittkudden är mycket mjuk och stötabsorberande. Craft får också pluspoäng för den ultrafeminina designen och att man vågar göra ett par lila byxor med ljusröd sittkudde! Betyg: 4,5 av 6 stjärnor.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar