Active Fit Tracker - aktivitetsarmband med stegräknare
Active Fit Tracker

Det är en skön känsla att kontrollera dagens antal steg! En aktivitetsklocka kan bli startskottet för en ny och sundare livsstil – för det gör att du rör på dig mer. Just nu kan du få aktivitetsklockan, Active Fit Tracker, tillsammans med din prenumeration på I FORM. Här ser du vad klockan kan göra.

Få mer motion och sov bättre med en aktivitetsklocka

Vill du röra på dig mer under det nya året? Då är en aktivitetsklocka en bra lösning. Se här hur nya Active Fit Tracker kan bli en av de bästa investeringar du någonsin har gjort i din hälsa.

2 mars 2020 av Eva Skjøde

Om ditt mål är att röra på dig mer eller att sova bättre är en aktivitetsklocka med stegräknare en av de bästa investeringar du kan göra.

Undersökningar visar att vi endast genom att skaffa oss en stegräknare, börjar röra på oss mer – upp emot 1,5 km om dagen! Den lilla aktivitetsmätaren får oss helt enkelt att gå mer än vi brukar, eftersom vi hela tiden kan följa hur mycket vi rör på oss och enkelt kan se att varje steg räknas.

Få en aktivitetsklocka med mega-rabatt – spara 86%!

Just nu kan du få aktivitetsklockan Active Fit Tracker med inbyggd stegräknare och sömn- och pulsmätare till ett kraftigt rabatterat pris ihop med din nya prenumeration på I FORM.

ERBJUDANDE: Få en aktivitetsklocka som mäter både steg och puls samt sömn + programmet "Slank och stark på 10 veckor" + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 i porto. Du sparar 949 kr! 

Om du vill göra något bra för din hälsa kan detta vara en smart investering. 


Allt detta får du för endast 149 kr. + porto:

 • Aktivitetsklockan Active Fit tracker – som mäter steg, puls och sömn och boostar din motivation.

 • Programmet "Slank och stark på 10 veckor" – komplett träningsprogram som kombinerar promenader och styrketräning. Programmet är perfekt för nybörjare och kn följas av alla. Vad är Active Fit Tracker?

 • Aktivitetsklocka – Active Fit Tracker är en aktivitetsklocka i praktisk och elegant design, behaglig att ha på och med en digital display. Massor av smarta och motiverande funktioner (se alla här). På klockans display kan du bland annat kontrollera din aktuella puls och dagens stegstatus. Trackern fungerar samtidigt som en vanlig armbandsklocka med tid och alarm – och som en smartwatch som diskret vibrerar när du får ett samtal eller ett meddelande.
 • App – mobil-appen HitFit Pro (till både iPhone och Android) följer med aktivitets-klockan, som du enkelt synkroniserar med via bluetooth. Här kan du bland annat få överblick över alla dina aktiviteter, sin puls och sömn samt sätta upp och följa dina stegmål och se din utveckling. 

Active Fit Tracker och appen som följer med

Med Active Fit Trackern runt handleden och appen på mobilen kan du hela tiden följa hur mycket du rör på dig – och det är supermotiverande! 


På bilden kan du se appens översiktsskärm, där du bland annat få överblick över dagens steg (här 3.899), kaloriförbränning, puls, aktiva timmar och kilometer.


Klockan visar här pulsen – på 68.

 

Vad kan Active Fit Trackern göra?

 • Stegräknare – aktivitetsklockan registrerar konstant dina rörelser och räknar dina steg, så att du hela tiden kan följa hur mycket du rör på dig.
 • Mäter din puls – aktivitetsklockan mäter och visar konstant din puls. Använd den både till pulsträning och för att kolla din vilopuls. 
 • Mäter kaloriförbränning – räknar ut hur mycket dina aktiviteter förbränner, så du kan hålla koll på hur många kalorier extra du har förbränt under dagen.
 • Sätt upp personliga mål – skriv in i appen hur många steg du vill gå om dagen, hur många timmars sömn du vill ha – eller vad och hur mycket du vill träna. Sedan registrerar klockan allt – och du kan enkelt hålla koll på hur nära du är att nå dina mål.
 • Övervakar din sömn – registrerar om du sover djupt eller lätt och för dagbok över hur många timmar du har sovit, och hur många av dem som var lätt eller djup sömn.
 • Automatisk dagbok – Active Fit Tracker har obegränsat minne. Appen visar enkelt och överskådligt hur många steg du har gått, hur hög eller låg din puls har varit och hur många timmar du har sovit – dag för dag, vecka för vecka, månad för månad ... Få också en enkel överblick över om du har gått och sovit tillräckligt i förhållande till dina mål. Klicka in på varje enskild dag för att se när på dagen du rörde på dig mest – och när du sov djupet eller lätt under natten.
 • Inaktivitetsalarm – slå på inaktivitetsalarmet i din Active Fit Tracker och undvik sittsjuka! När alarmet är på, vibrerar din klocka när du har suttit för länge, och du blir påmind om att resa dig upp och gå omkring lite.
 • Notiser – om du vill kan din klocka vibrera diskret när du får ett sms, ett samtal eller en notis på mobilen, och samtidigt visar displayen vem eller vad som vill ha din uppmärksamhet. På det viset kan du lugnt låta mobilen ligga kvar i väskan, utan att behöva oroa dig för att missa något viktigt.
 • Vanlig klocka – fungerar även som en vanlig armbandsklocka som är behaglig och lätt på handleden, med en enkel och feminin design. Har också en vanlig alarmfunktion.
 • Styr musiken – genom att trycka på klockans skärm kan du pausa, starta eller gå till nästa låt. Då behöver du inte ta fram telefonen ur fickan för att byta låt om du till exempel är ute och springer.
 • Blodtrycks-indikator – klockan har en inbyggd mätare som kan ge dig en indikation på ditt blodtryck. Den mätningen kan dock inte ersätta en riktig blodtrycksmätning. Så om du är det minsta fundersam, är riskgruppen för att få förhöjt blodtryck eller är det länge sedan du har mätt ditt blodtryck rekommenderar vi att du mäter ditt blodtryck med en riktig blodtrycksmätare eller går till din läkare för att göra det.
 • Visar vädret – Visar dagens lokala väder och väderleksrapporten för imorgon.
 • Vattentät – klockan överlever utan problem en blöt promenad eller en tur till simhallen (klarar ner till en meters djup).

Hur ser appen ut?

Active Fit Trackerns app är enkel och överskådlig – och synkroniserar automatiskt via Bluetooth. Den har mängder av smarta funktioner. Här kan du se ett par av de viktigaste:

Skärmdumpar från Active Fit Tracker-appens stegräknar-funktion, träningsöverblick och sömn-tracking.
Se dina steg, kolla veckans träning – och din sömn


DINA STEG: I appen, som följer med Active Fit Tracker, får du enkelt överblick över hur många steg du går. Både under loppet av dagen, men du kan också gå tillbaka och kolla hur många steg du har gått dag för dag (här är det till exempel taget 5.159 steg).


VECKANS TRÄNING: Appen ger bland annat överblick över hur många steg och kilometer du i genomsnitt har gått om dagen, vecka för vecka. 


DIN SÖMN: När har du sovit lätt, när har du sovit djupt – och hur länge? Active Fit Tracker ger dig svar! Här på bilden har personen sovit 6 timmar och 49 minuter, varav 2 timmar och 54 minuter har varit djupsömn (mörklila) – avbrutet av två korta vakna perioder (grönt)

Nyfiken? Se erbjudandet här:

Prenumererar du redan på I FORM?

– och gärna vill ha Active Fit Trackern?

Inga problem! Som prenumerant på I FORM har du tillgång till Moreshop, där du får stora rabatter på massor av produkter – bland annat Active Fit Trackern.

Se erbjudandet på Active Fit Trackern i Moreshop

Har du redan en Active Fit Tracker?


Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar