Gummibandspaket med miniband, träningsband, exertube och yogamatta
STRAMA UPP KROPPEN

Träna hela kroppen med I FORMs stora gummibandspaket.

© Jakob Helbig

Få en tonad kropp med gummiband

Med I FORMs stora gummibandpaket kan du träna hela kroppen hemma lika effektivt som på gymmet! Gummibanden är fantastiska för att strama upp kroppen – både om du är nybörjare och om du är van vid att träna med vikter.

30 april 2020 av Marie Wium

Träning med gummiband är styrketräning utan maskiner eller tunga vikter. Men – dina muskler blir trots det tonade och din förbränning skjuter i höjden.

De många små och konstanta rycken du gör med hjälp av gummibanden får det nämligen att syra ordentligt i musklerna.  

Det finns alltså anledning till att gummiband för träning är så eftertraktat i dessa tider!

Och just nu kan du få dem till ett PANGPRIS med I FORMs stora gummibandspaket. 

Få stort träningspaket med gummiband till superrabatt – du sparar 85 %


Gummiband, träningsprogram och I FORM.

Få vårt kompletta gummibandspaket här, och träna hela kroppen där hemma.

JUST NU får du ett komplett gummibandspaket med 3 olika gummiband + yogamatta från Active Fit tillsammans med ett digitalt träningsprogram "Strama upp kroppen med gummiband" och 3 nummer av I FORM till DRÖM-PRIS! Gummibandspaketet kan bli ditt för ENDAST 99 kr + porto

Vill du bli starkare och slankare? Då är det en genial investering. Paketet innehåller: 

  • 3 nummer av magasinet I FORM – som alltid är fylld med massor av motivation till att leva ännu hälsosamt och få in ännu mer motion i vardagen.

 

Vad innehåller gummibandspaketet?

Miniband

Gummibandet är bra till intensiv träning, där du gör små ryck så det syrar till i musklerna. Särskilt bra till övningar för rumpa och lår, eftersom du kan spänna den runt benen.

Tränings med miniband och yogamatta
© Jakob Helbig

Ett kort träningsband, miniband, är bra till syreträning. Klicka hem gummibandet här!

 

Träningsband

Du får ett bra allround-gummiband, där du kan justera hårdhet och längd genom att lägga det dubbelt, knyta det eller vira det runt händerna.  

Är bland annat väldigt bra för träning av rygg och core, eftersom det är lätt att dra i.

Kvinna gör övningar med träningsband
© Jakob Helbig

Ett träningsband är perfekt till styrketräning, men också till rehabträning efter skador.  Klicka hem gummibandet här!

 

Exertube

Handtagen ger ett bra grepp runt gummibandet, så du kan dra i det utan att riskera att du tappar taget om gummibandet.  

Det är jättebra för all typ av överkroppsträning av armar och axlar, som annars kan vara svåra att träna utan vikter. Hat exertuben runt fötterna medan du drar med armarna.

Kvinna tränar med exertube
© Jakob Helbig

En exertube och dess handtag öppnar upp för en värld av effektiva styrkeövningar. Klicka hem gummibandet här!

 

Yogamatta

En matta är ovärderligt om du vill träna eller yoga där hemma. Det är nämligen viktigt med ett mjukt och halksäkert underlag, som bland annat kan användas under coreträning, stretch och yogaställningar. 

Bli stark med programmet “Strama upp kroppen med gummiband”

Du får också ett guidat tränings-program med 8 effektiva övningar för hela kroppen som du kan göra var och när som helst.

Övningarna är speciellt utvalda av våra personliga tränare, som visar och förklarar hur du ska göra dem. 

Hela programmet kan genomföras på cirka 20 minuter totalt, och tränar du programmet tre-fyra gånger i veckan kommer du garanterat i bra form. Träningsmängden kan alltid ökas på om det blir för lätt. 

Få motivation med 3 nummer av magasinet I FORM

I FORM är Sveriges bästa hälsomagasin och det är vår viktigaste uppgift att göra det enkelt och lättillgängligt att leva sunt. 

I varje nummer får du ökad motivation med effektiva övningar, goda recept och massor av expertråd för att ta hand om din kropp, röra dig mer och höja din livsglädje. 

I detta erbjudande får du 3 nummer av I FORM – levererat till din brevlåda. Du kan sedan när som helst säga upp din prenumeration.

Varför ska jag träna med gummiband?

Det är styrketräning som funkar 

Ju äldre vi blir, desto viktigare är det att vi tar hand om kroppens muskulatur genom att stärka den. Styrketräning är också en effektiv väg till viktnedgång. Det förändrar kroppens utseende när musklerna växer och så sätter det fart på förbränningen – både medan du tränar och efteråt. Din viloförbränning är nämligen också högre ju fler muskler du har. 

Om du inte älskar att träna med maskiner eller tunga vikter är gummiband geniala till styrketräning! 

Gummibanden är enkla att använda, effektiva och skonsamma mot kroppen. Och så kan du träna där hemma – eller var du nu har lust att träna – så det blir lättare att pressa in träningen i vardagen, när du har tid. 

Du kan styra din träningsintensitet själv

Hur intensiv din träning ska vara är helt upp till dig. En av fördelarna med att träna med gummiband är nämligen att du enkelt kan anpassa dem efter din egen nivå och göra övningarna hårdare eller lättare.  

Har du t ex ett gummiband runt låren kan du få en mer intensiv träning för ben och rumpa genom att ställa dig bredare med fötterna och göra gummibandet stramare. 

Gör du övningar för armarna kan du ta ett smalare grepp runt gummibandet, så det blir kortare och stramare när du drar i det.

Gummibandsträning
© Jakob Helbig

Justera din gummibandsträning. Ha t ex längre avstånd mellan dina ben om du önskar en mer intensiv träning.

Gummiband är skonsam träning mot skador

Som utgångspunkt kan alla träna med gummiband, eftersom de är lätta att använda och eftersom övningarna kan göras oavsett vilken kroppstyp du har. 

Träning med gummiband är en skonsam form av styrketräning för dig som lider av en skada. Du belastar nämligen inte dina senor och leder i lika hög grad som när du tränar med tunga viktstänger och hantlar. 

Gummiband är t ex riktigt bra om du har en axelskada och ska se till att du inte lyfter för tungt. 

Har du dåliga knän kan du fortfarande träna benen, om du bara ser till att plcera gummibandet över knät på låren. På så sätt belastar du inte senorna i knäet. 

Är det något för dig? Kolla erbjudandet här:

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar