Yogaset från Active Fit i snygg, uppstramande och mjuk kvalitet. 

Tävling: Dela din #mywarriorpose och vinn yogaset

Vill du vinna det snygga yogasetet på bilden? Delta då i vår tävling och dela din personliga #mywarriorpose.

29 november 2017 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Warrior Pose är en klassisk yogaövning som kan göras i en rad olika varianter. Gemensamt för dem alla är att de uttrycker styrka, målmedvetenhet och balans. Låt oss göra ännu fler varianter - genom att hitta på våra egna. 

När känner du dig som starkast och gladast? Dela en bild på när du gör din egen personliga #mywarriorpose, så har du chansen att vinna det snygga yogasetet på bilden. Yogasetet är från kvalitetsmärket Active Fit och är i en läcker, uppstramande och mjuk kvalitet. 

Chefredaktören visar här en klassisk variant på #mywarriorpose.

Du bestämmer själv om du gör en klassisk yogaövning eller kommer på en helt egen. Du kan antingen lägga upp din bild på #mywarriorpose på din Instagram eller i tävlingens kommentarsfält på Facebook.

Vi väljer vår favorit redan på tisdag den 5 december. Hitta tävlingen på I FORMs Instagram-profil. 

Vilken position får dig att känna dig stark och cool? Här bjuder vår chefredaktör på ännu en variant på #mywarriorpose. 

Håll dig vältränad och stark hela vintern

Minskar din träningsmotivation under de kalla månaderna? Det är helt normalt. Det finns dock en rad saker du kan göra för att få igång både motivationen och träningen igen. Här är de fyra bästa råden som hjälper dig att älska din träning även när det är mörkt och kallt. 

Du kan också skämma bort dig själv med ett snyggt, feminint yogaset, som består av härliga tights i uppstramande kvalitet och en mjuk och fin yogatröja med öppen rygg. Det funktionella yogasetet från Active Fit har optimal komfort och passform. Just nu kan du få yogasetet ihop med 4 nummer av I FORM och spara 937 kr.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar