Kvinna som tränar yoga
Hitta lugnet

Yoga hemma med vårt stora yogapaket

© Morten Andersen

Smidig och avstressad med yoga hemma

Vill du börja yoga hemma? Med I FORMs stora yogapaket får du både den viktigaste utrustningen och ett skönt program, som hjälper dig igång.

18 november 2020 av Marie Lyng Wium

Är du spänd och stel i kroppen? Eller vill du lära dig att varva ner och hitta fokus? Då kan yoga vara rätt träningsform för dig. Det har nämligen en avstressande och avspännande effekt. 

I dessa tider har många av oss  ett behov av eller en önskan om att träna hemma. Det kan du göra med yoga! Det kräver bara att du har rätt yoga-utrustning och gärna även ett yoga-program – särskilt om du är nybörjare.

Det kan du få med vårt stora yoga-paket – som både innehåller yogautrustning, program och video så att det blir enkelt för dig att yoga hemma. 

OCH slår du till nu, kan du få yoga-paketet till ett RIKTIGT BRA PRIS. 

Få stort yoga-paket med superrabatt – du sparar 86 %

JUST NU får du ett komplett yoga-paket med yogautrustning från Active Fit tillsammans med ett digitalt yogaprogram “Yin yoga hemma” och 3 nummer av I FORM till DRÖM-PRIS! 

Det stora yoga-paketet kan bli ditt för ENDAST 99 kr + porto

Vill du bli mer smidig och hitta lugnet i vardagen? Då är yoga-paketet ett riktigt bra köp. Paketet innehåller:

  • Yin yoga-video– följ vår duktiga instruktör på en video om du föredrar det. 
  • 3 nummer av magasinet I FORM – som alltid är fyllt med massor av motivation för att leva hälsosamt och få en aktiv och glad vardag. 

Det stora yogapaketet är perfekt för att träna yoga hemma. Få det här!

Vad innehåller yoga-paketet?

Yogamatta

En yogamatta är oumbärlig om du vill träna yoga eller något annat hemma. Det är nämligen viktigt med ett mjukt och halksäkert underlag som bl a kan användas under yogaställningar, stretch och magövningar. 

Yogamattan har den optimala tjockleken för yoga. Det är vikbar så att den lätt kan packas undan i ett skåp eller tas med i väskan. 

Yogablock

Ett yogablock är en hjälpande hand för att kunna komma längre ner i stretchen eller för att ge stöd i krävande yogaställningar. 

Den är riktigt bra för dig som är nybörjare, eftersom det kan hjälpa dig i stretchen eller yogaställningar som du inte är smidig nog för än. Ett yogablock kan t ex användas som en förlängning av din arm för att nå jorden. 

Är du en van yogi kan yogablocket också användas för att ligga på och komma extra djupt ner i stretchen, precis som det kan ge extra styrka när du klämmer fast blocket mellan benen och därmed använder lår- och coremuskler mer när du tränar yoga. 

Yogablocket är gjort i ett fast, men komfortabelt, skum och är väldigt lätt.

Ett yogablock är perfekt som extra stöd. Få tag i ett yogablock här

© Morten Andersen

Yogabälte

Yogabältet hjälper till att upprätthålla en bra hållning och en bra stretch genom hela övningen.

Yogabältet kan användas som en förlängd arm om dina armar inte kan nå varandra, eller om du har problem med att nå dina fötter. Du kan t ex fästa yogabältet runt foten, hålla det stramt i varje hand och på varje sida av benet och därmed göra en liggande stretch för baksidan av låret.

Yogabältet är gjort i ett stabilt material, som inte ger sig eller glider mellan händerna. Det kan också “låsas” och bilda en ögla som kan vara användbar i diverse ställningar.

Kvinde der bruger yogabælte til yoga
Yogabæltet

Du kan använda yogabältet som en förlängd arm när du inte når. På så sätt kan du få ut det bästa av dina stretch- och yogaövningar. Få yogabältet här!

© Morten Andersen

Stretcha ut och stressa ner med programmet "Yin yoga hemma"

Du får också ett guidat yoga-program med 8 enkla och avstressande yin yoga-övningar för hela kroppen, som du kan göra hur och när som helst.

Övningarna är särskilt utvalda av den duktiga yoga-instruktören Sidsel Hollingsworth, som visar och förklarar hur du ska göra dem. 

Du får dessutom en länk till en yin yoga-video, som du kan använda för att göra programmet tillsammans med vår instruktör, om du vill det.

Programmet tar cirka en timme, beroende på hur lång tid du är i varje ställning. Programmet är t ex bra att göra på kvällen innan sänggående, men kan också vara ett skönt sätt att starta dagen på. 

Om du gör övningarna 2-3 gånger i veckan kommer du garanterat märka skillnad på både smidighet, anspänning och ro.

Det guidade yin yoga-programmet är en del av det stora yoga-paketet. Få det här! 

Få motivation med 3 nummer av magasinet I FORM

I FORM är ett inspirerande hälso-magasin, och vår viktigaste uppgift är att göra det enkelt att hålla en glad, hälsosam och aktiv livsstil.

I varje nummer får du stärkt motivation med effektiva övningar, goda recept och massor av expertråd för att ta hand om din kropp, röra dig mer och öka din livsglädje.

I detta erbjudande får du 3 nummer av I FORM – levererade direkt till din brevlåda. Du kan sedan när som helst säga upp din prenumeration.

Varför ska jag träna yoga?

Det finns väldigt många bra anledningar till att träna yoga. Det gör dig smidig och stark, ger dig ro och minskar stress. Men det kan också ha positivt inflytande på både din sömn och din matsmältning. 

Av alla former av yoga så är yin yoga en av de skonsammaste som kan utföras av alla – oavsett nivå. 

Yin yoga består av långa stretchövningar som du ska hålla under många minuter. Det gör din bindväv smidig och lugnar både kropp och sinne. 

Bindväven finns överallt i kroppen och det har stor betydelse för att din kropp kan röra sig optimalt. Men dessvärre blir den stelare ju mer man sitter still, och det kan medföra dålig hållning, spänningar, smärtor och stelhet. Därför är det viktigt att hålla bindväven smidig. 

Är orsaken till spänningarna i din kropp mer mentala än fysiska kan yin yoga också hjälpa. Det är som sagt en yogaform, som automatiskt för med sig ett lugn, men de långa stretchövningarna ger också massor av tid för att tänka och känna efter vilket kan verka väldigt förlösande.

Yoga ger ro, stressar ner och gör dig smidig. Få vårt stora yoga-paket här. 

© Morten Andersen

Varför är det bra att ha sin egen yogautrustning?

Med din egen yogautrustning kan du träna yoga hemma, precis när det passar dig. Utrustningen i det stora yoga-paketet är enkelt att packa undan, så att du utan porblem kan få plats med det i skåpet eller ha med det i väskan. Därför kan du alltid träna yoga på semestern, i sommarhuset eller ute i det fria på sommaren. 

Trots att du kanske brukar låna utrustning när du tränar på gymmet så är det bra att ha sin egen utrustning. Det är nämligen mer hygieniskt, eftersom du slipper dela med alla andra. 

Det stora yoga-paketet är det perfekta startpaketet för dig som gärna vill börja träna yoga. Då kan du nämligen prova på yoga hemma i ditt eget tempo. 

Är det något du skulle kunna ha användning för? Kolla erbjudandet på vårt stora yoga-paket här:

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar