Till toppen av Kilimanjaro

Följ med på ditt livs äventyr tillsammans med iForm och en av Sveriges främsta kvinnliga äventyrare, Annelie Pompe, som inspirerande guide.

BESTIG KILIMANJARO MED ANNELIE POMPE

26 JUNI – 6 JULI 2016

Ska man bestiga ett högt berg i sitt liv ska man bestiga Kilimanjaro. Inget annat berg bjuder på lika fantastiska naturupplevelser och utsikter som Afrikas högsta!

Läs mer om resan

ATT BESTIGA KILIMANJARO är en fantastisk upplevelse och en spännande utmaning. Att göra det tillsammans med Annelie Pompe som inspirerar och peppar hela vägen upp (och ner) är utan tvekan ett minne för livet. Trots att 5 895 meter är en respektabel höjd är Kilimanjaro ett berg som de flesta klarar av att ta sig upp på. Du behöver bra fysik, men inga kunskaper i klättring då vi vandrar hela vägen upp till toppen. Vi kommer att vandra upp via Machame Route, som är den vackraste leden på Kilimanjaro. Den erbjuder tack vare dess moderata stigning en bra acklimatisering - om än en tuff sista bit mot toppen. Vandringen upp på berget går från savann och tropisk regnskog vidare upp till alpint klimat. Vi bor i rymliga tält med egen kock och eget toalett tält för att säkerställa såväl kvalitet som hygien på högsta nivå. Tillbaka i Arusha avslutar vi med yoga och mindfulnessträning vid vårt trevliga hotell tillsammans med Annelie Pompe. Fyllda av energi och minnen från ett storslaget äventyr återvänder vi till Sverige.

Resan är speciellt framtagen för iForms läsare med resedatum 26 juni - 6 juli 2016.

Pris: 31 400 SEK per person för del i dubbelrum. Deltagarantal: max 16 personer. Expeditionsresor är arrangör. För mer information, vänligen kontakta dem på tel: 08-540 254 40 eller via mail: info@expeditionsresor.se

Läs mer om resan

Allt detta ingår: Guidning av två svenska guider från Expeditionsresor, varav den ena är Annelie Pompe samt 9 lokala certifierade guider samt bärare.
Alla aktiviteter, logi (hotell samt rymliga tremanstält för två) och samtliga måltider enligt program.
All gemensam utrustning för bestigningen
Gratis lån av varm sovsäck från Haglöfs, sovsäckslakan och liggunderlag från Exped
Förberedande träningsdag i Stockholm med Annelie Pompe
Utrustningslista, utrustningserbjudande samt träningsprogram inför resan
Yoga och mindfulnessträning vid hotellet efter Kilimanjarobestigningen
Stor exklusiv fotodagbok från resan, signerad av Annelie Pompe.

I priset ingår inte: Flyg Stockholm - Kilimanjaro t/r med KLM (vi hjälper gärna dig att boka denna resa)
Reseförsäkring
Stark dryck och dricks till lokala guider och bärare
Visumkostnader (50 USD, betalas kontant vid ankomst i Tanzania)

Med reservation för eventuella förändringar.

Om Annelie Pompe: Annelie är en av Sveriges mest färgstarka kvinnliga äventyrare. Förutom att ingå i iForms expertpanel där hon skriver om personlig utveckling och motivation, jobbar hon som föreläsare, PT, guide och instruktör i diverse sporter. Annelie har bestigit många höga berg, däribland Mount Everest. Hon är en mycket omtyckt guide åt Expeditionsresor och ser fram emot att få ta med dig till hennes favoritberg, Kilimanjaro!

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background