Utmaning: Få höstens snyggaste rumpa

November är månaden då vi sätter fokus på din rumpa! Häng med oss på en jätterolig utmaning! Vi ger dig övningar som du ska göra varje dag och om du är flitig har du också möjlighet att vinna fina priser.

28 oktober 2013 av I FORM-redaktionen

Det handlar om din RUMPA!

Häng med oss på utmaningen som börjar… NU!


Så här funkar det

Varje vardag de två första veckorna i november presenterar vi övningar och ger dig roliga tips och fakta om din rumpa via vår Facebook-sida och på Instagram.

Du gör övningarna varje dag och lär dig en massa nytt samtidigt som du får en riktigt snygg rumpa. Under tiden som vi kör på kan du hålla motivationen genom att posta bilder av övningarna, och dina resultat, på Instagram med hashtag #novemberbooty

Varför? Ja, förutom att jeansen förhoppningsvis sitter lite snyggare, så finns det många hälsosamma fördelar med att ha en vältränad rumpa – läs om några av dem här under.


Träna där du är - och vinn

Du behöver inte ha tillgång till ett gym för att vara med, övningarna kräver ingen utrustning och kan utföras när du har tid. Vi premierar också den mest kreativa träningsbilden med ett par riktigt snygga träningsbyxor från Newline.

Så deltar du

Ta en bild när du squattar vid busshållplatsen, gör lunges på väg till jobbet eller när du tränar hemma med barnen. Du deltar i tävlingen genom att använda hashtaggen #novemberbooty på Instagram eller genom att mejla bilden till [email protected], eller dela den på Facebook.

I FORMs enväldiga jury utser en vinnare.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar