Kickstarta hösten – så kommer du igång igen med träningen

Lata dagar på stranden och glass i mängder – att komma igång med träningen efter semestern är svårt! Jaybird delar med sig av fyra smarta tips för dig som behöver lite motivation på vägen.

24 augusti 2017

1. Shoppa nya träningskläder

Motivation är nyckeln till att komma igång igen med träningen, för det kan vara kämpigt i början. Satsa på att köpa nya träningskläder eller ett par nya löparskor som gör dig glad och som motiverar dig lite extra att komma iväg till gymmet.

2. Satsa på smarta hörlurar anpassade för träning

Att lyssna på musik är ett smart knep för att peppa dig själv när du tränar. Oavsett om du ska styrketräna på gymmet eller ta en löprunda i skogen är det då viktigt att du har ett par bra hörlurar som sitter som de ska när du rör på dig. Jaybird X3 Sport Bluetooth Headphones är marknadens vassaste trådlösa hörlurar som både är svettresistenta och ger ett perfekt grepp. Läs mer längre ner!

3. Belöna dig själv

Sätt upp korta delmål och ge dig själv små belöningar när du har klarat av respektive mål. Det kan allt från att du unnar dig själv en spadag till att du köper den där boken du velat ha en tid. Det viktiga är att du sätter upp delmål och inte ett stort mål som att ”komma i form i höst”, för då blir resan dit plötsligt väldigt lång och svår.

4. Sätt upp ett realistiskt träningsschema

Många som vill komma igång igen med träningen efter semestern är taggade och ser fram emot att få träna. Men ett stort fel många av oss gör, är att gå ut för hårt i början, vilket leder till träningsvärk och att man tappar motivationen. Gå inte in i den träningsfällan! Sätt upp ett realistiskt träningsschema i början och utöka passen med tiden.   


Jaybird X3 Sport Bluetooth Headphones
 – Bring music to where you sweat!
Jaybird X3 Sport Bluetooth Headphones
 – Bring music to where you sweat!

Slipp krånglet med sladdar som stör dig när du tränar. Jaybirds Bluetooth-hörlurar underlättar när du ska träna! Dessa hörlurar är patenterade med sportöronvingar och har ett grepp i övre, bakre och undre delen av örat för en supersäkrad passform. Hörlurarna är funktionella och låter dig justera ljudet själv – ett extra plus är att hörlurarna har 8 timmar batteritid, så du slipper oroa dig för musiken ska tystna under löprundan.

Andra viktiga funktioner:

  • Hörlurarna är svettresistenta och formpassade.
  • De har en bekväm passform.
  • Jaybird MySound-appen gör att du helt kan välja din ljudprofil.
  • Sportiga Bluetooth-hörlurar i mikrostorlek. 

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar