XTERRA iFORM loppet tillsammans med Salming: 14 augusti 2016.

Alla vinner med I XTERRA I FORM Loppet tillsammans med Salming

Alla deltagare i XTERRA I FORM Loppet tillsammans med Salming får en snygg funktionströja av märket CRAFT. Tröjan delas ut innan start så du kan med fördel använda tröjan under loppet.

I målet väntar trevlig stämning. Du får du också en XTERRA I FORM Loppet tillsammans med Salming specialdesignad goodiebag, som är fylld med produkter från loppets sponsorer.

Har du lite tur vinner du också något av alla de fina priser som tidningen I FORM och loppets sponsorer delar ut i målgången.

Plats: Hellasgården, strax utanför Stockholm.

Distans: Välj mellan tre olika distanser. 5 km, 10 km eller 21 km.

Startid: Kl. 11:00

Kort om banorna: Vi har valt ut de bästa spåren i Nackareservatet som bjuder på teknisk löpning och en hel del höjdmeter. Man får ta sig över bäckar och över stock och sten. Det gör att loppet blir mer intensivt och mer av en upplevelse i vacker natur.

XTERRA iFORM loppet tillsammans med Salming: 5 km, 10km och 21 km
19 april – 1 juni 250.00 SEK per deltagare + anmälningsavgift: 12.50 SEK.

1 juni - 14 augusti: 299 SEK per deltagare + anmälningsavgift: 12.50 SEK.

Anmäl dig direkt - KLICKA HÄR

För att delta måste du vara 16 år eller äldre.
Anmälan möjligt fram till den 11 augusti online.

Information om banorna

Nackareservatet och Hellas området anses av många vara ett av det bästa trailområdena i Sverige tack vare dess variation av terräng och teknisk nivå. Spåren består av en rad platta och branta spår, naturliga hinder som nedfallna träd, bäckar och åar samt klippor. Framförallt går banan i vacker natur. Var beredd på en kul utmaning.
5 km, 10 km Trailrun – Löpbanan är en eller två 5 km slingor i ett spår runt Hellasgården. Beskrivning av banan: Det finns några plana sektioner, några smala slingrande sektioner, några branta uppförsbackar och några nedförsbackar.

21 km Trailrun – Löpbanan går delvis i XTERRA Swedens mountainbike-spår. Vi har satt ihop banan och utnyttjar de bästa sidorna av området kring Hellasgården, allt från lättlöpta singeltracks till mer tekniskt krävande stigar. Till en början ganska lättlöpta stigar som efter 1 km övergår i lätt teknisk stig, vi rundar Nackamasterna och kommer in på mer krävande delar. Forsätter med en mix av lättlöpt och teknisk krävande och avlutas de sista kilometrarna med mer löpspårskaraktär. Banan är en rundbana på 10 500m som körs två varv.

Anmäl dig direkt - KLICKA HÄR

Team Snabbare

Vill du förbereda dig på ditt lopp rekommenderar vi Team Snabbare. De anordnar mycket uppskattade kurser, klasser, coaching, träningsevent och tävlingar för dig som vill börja med eller bli bättre på att simma, cykla, springa, köra swimrun eller triathlon. Eller yoga. I Stockholm, Göteborg och Malmö, samt utomlands via träningsresor till Mallorca, Nordnorge, Turkiet och Thailand. Team Snabbare anordnar både personlig träning och gruppträningsklasser, företagsevent och rena kurser. Hos Team Snabbare är den personliga utvecklingen och att ha trevligt tillsammans lika viktigt.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background