Toppa formen med traillöpning.

Traillöpning - lek dig i form i skogen

Med traillöpning blir passet en härlig lek i skogen bland trädstammar, lerpölar och utstickande grenar. Musklerna får en genomkörare och konditionen förbättras snabbt när du ställs inför alla utmaningar. Sugen på att testa? Vi hjälper dig igång!

2 mars 2015 av Martin Kreutzer

Traillöpning - så kommer du igång

Den klart största fördelen med traillöpning är att den blandar lek med äventyr. Men då behöver du lämna de välordnade skogsvägarna och ge dig ut på äkta naturstigar. Dem som får dig att snubbla över trädrötter, drunkna i lera och kämpa uppför branta backar. Frihet, omväxling, vacker natur och stenhård träning. Du hittar ingen roligare eller mer utmanande löparbana!

Läs mer om traillöpning här

--

I FORM rekommenderar
Vill du ha ut mer av din träning och skapa synliga resultat? I FORM Kostdagbok hjälper dig att hålla koll på din kost och balansen mellan proteiner, kolhydrater och fett. Logga din träning och låt oss guida dig till rätt kaloriintag!
Testa I FORM Kostdagbok gratis i 5 dagar

I FORM klär på dig för träning

Just nu får du en superskön och snygg, långärmad träningströja från Craft ihop med 4 nr av I FORM. Komforten är på topp med ett mycket behagligt och andningsbart material, som håller värmen samtidigt som huden kan andas. Det betyder att du kan ha tröjan till i stort sett allt – från raska promenader och cykelturer till styrketräning och yoga, och självklart när du springer. På kalla dagar är tröjan suverän som ett extra lager under löparjackan, och när vädret tillåter kan den användas ensam.

Få den snygga träningströjan ihop med 4 nummer av I FORM fullspäckat med inspiration, tips och sunda recept. Priset är ENDAST 149 kr + 49,50 i porto (totalt 198,50 kr). Du sparar mer än 600 kr!

>>Se supererbjudandet här.<<

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar