Att springa på löpband är ett bra alternativ om du vill hålla löpningen vid liv även när det är mörkt och kallt utomhus.

Löpbandet hjälper dig hålla formen

Löpbandet är ett riktigt bra alternativ om du vill fortsätta springa även när det är kallt och ruggigt utomhus. Vill du dock springa utomhus ändå finns det klara fördelar med det också.

29 mars 2010 av I FORM

Löpband - fördelar

Det finns många fördelar med att springa på löpband under vintern. Vädret spelar ingen roll och därmed inte heller ytterkläder. Du slipper också stanna vid röd gubbe om du springer i stan och om du springer på landsvägar behöver du inte oroa dig för halt eller ojämt väglag. Löpband fungerar också ypperligt om du intervalltränar.


TRÄNINGSPROGRAM: Spring på löpband


Utomhuslöpning - fördelar

När du springer utomhus kan du få extra fart, eller utmaning, av vinden. Likaså stärks och utmanas fötterna av det varierande underlaget. Du springer friare utomhus och behöver inte lägga energi på att fokusera på den smala gummibiten som rullar under dig. Det finns hela tiden något nytt att titta på och du får frisk luft.

Därför ska du ❤️ vinterlöpning

Vi håller med: Det kan verkligen vara svårt att lämna den mjuka, varma soffan och snöra på sig löparskorna när temperaturen sjunker och dagarna blir mörkare. Men när du väl har upplevt den magiska känslan du får när du kommer hem från en löptur i kylan och lägger upp benen i soffan, då blir du beroende!

Att springa i kylan är dessutom perfekt för dig som vill gå ner i vikt - du förbränner nämligen fler kalorier när du springer på vintern än på sommaren, eftersom du även förbrukar energi på att hålla värmen. Och löpturerna är guld värda för ditt humör, eftersom naturen och den friska luften får dig att stressa av.

Därför är det bara att ge sig ut! Men du behöver självklart vara bra klädd i kylan och därför har vi just nu ett superbra erbjudande på ett par varma vintertights. Slå till nu och få ett par stilrena, svarta vintertights + 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + 49,50 i porto och exp. (totalt 198,50 kr).

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar