En grupp löpare i en park.


© Colourbox

8 irriterande löpartyper du GARANTERAT har träffat i löpspåret

Om du inte själv är en av dessa löpartyper, har du garanterat träffat dem på löprundan.

4 oktober 2016 av Cecilie Dumanski

Inte för att vara dum, men det finns löpartyper som blir lite för mycket av det goda och som vi alla helst undviker i löpspåret. 

Flasharen

Flasharen lämnar inget åt fantasin … Flasharen har nästan alltid extremt korta eller väldigt tajta shorts, och har som av en händelse råkat glömma löpartröjan hemma och måste nu löpträna med bar överkropp. Självklart är flasharen extremt väldeffad, så att alla vi andra ska få mindervärdeskomplex.

Löpargruppen

Akta dig för löpargrupperna, för de är livsfarliga! Som en flock vilda gnuer utan tydlig riktning och mål kan de lätta trampa ner dig.

Frustaren

Det råder inga tvivel om att det är frustaren som närmar sig, när du kan höra det trots att du har ”Eye of the Tiger” på hög volym i lurarna.

Hundrastaren

Visst är det käckt att kombinera löpträning med att rasta hunden, men måste det involvera oss andra som är livrädda för lösspringande rovdjur med blottade tänder, eller kanske bara inte har lust att snubbla över ett hundkoppel. 

Påhejaren

Nej, jag behöver inte att du hejar på mig bara för att du har en massa mer energi när du springer om mig.

Spottaren

Spottaren har ett behov av att visa hur långt en spott- och snorloska kan flyga, vilket gör att du måste hoppa åt sidan för att inte bli träffad.

Överdrivaren

Överdrivaren måste bara maximera löpturen och gör därför höga knälyft och lunges när det är rött vid övergångsstället, eller mountain climbers på varenda bänk längs löpspåret.

Flirtaren

Kan bara inte låta bli att blinka eller le lite extra när ni möts.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar