Visst går det att leka sig till en smal midja!

Lek dig till resultaten

Helle ooch Lene tränade med rockring under 6 veckor och resultaten lät inte vänta på sig.

9 september 2010 av I FORM

Helle: -4 cm

Det är kul att kombinera lek och träning!
Helles resultat efter 6 veckors träning:

Midjemått start: 87 cm
Midjemått slut: 83 cm
Resultat: -4 cmKommentar:

"Min midja är mer markerad nu än när jag började. Jag kan se att jag har mindre fett runt midjan, är starkare i magmusklerna och har gått ner 4 cm, så det är verkligen ett bra resultat efter att enbart ha använt rockringen. Jag kan verkligen känna att den här formen av träning ger magen något, och framför allt midjan.

Man kan känna hur musklerna måste spännas för att hantera vikten. Det är otroligt enkelt att hålla igång ringen runt midjan eftersom den väger 1,7 kilo och därför är mycket tyngre än de tunna plastringarna som man använde som barn. I gengäld gjorde det ganska ont när jag snurrade runt den i början, och jag fick blåmärken runt midjan. Det tog cirka 2 veckors träning innan de försvann och min mage hade vant sig vid belastningen, men så kunde jag rocka i en halvtimma utan problem. Kanske kan det också hänga ihop med att det var mer fett i början, som det sedan blir mindre av. En hel tröjstorlek!

Bortsett från de blåmärkena har det var riktigt kul att träna med ringen, inte minst när vi var två som tränade. Mitt barnasinne kom fram och tankarna for tillbaka till då när jag som barn lekte med rockringar. Det är häftigt att kombinera lek med träning – och det gör det lättare att träna magen."

Lene: -5 cm

Mina lovehandles har blivit mycket mindre
Lenes resultat efter 6 veckors träning:

Midjemått start: 78 cm
73 cm
Resultat: -5 cmKommentar:


"Jag kan verkligen känna att rockringen gör något för magmusklerna och ryggen – till exempel känns andra övningar inte alls lika jobbiga nu. Och ringen har verkligen motiverat mig att vara på gymmet eftersom jag har fått mer energi och lust att göra något åt det.

Därför började jag konditionsträna mer under tiden och ihop med rockringen har det resulterat i att både jag och mina närmaste har märkt att mina ”lovehandles” i sidorna har blivit mycket mindre.

I början gjorde träningen ont, men det försvann efter ett par veckor. Och det är riktigt roligt att träna med rockring, särskilt när man tränar med andra – man kommer på ett riktigt bra 'lekhumör'. Och så kan man faktiskt få igång pulsen när man gör turbo-övningen!"

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

På vilket sätt gör du störst insats för klimatet?


I FORM tipsar