CrossFit för nybörjare

Kör igång med Crossfit, den hetaste formen av träning just nu.

Jo det är möjligt, bara du ger järnet!

Alla snackar om CrossFit just nu - och med god grund. Träningen är lika effektiv som den är hård.

När du kommer till ett CrossFit-pass vet du sällan vad dagens träning, WOD (Workout Of the Day) har att vänta. Övningarna bjuder på stor variation vilket innebär att du konstant blir utmanad, oavsett nivå.

Träningen består typiskt av konditionsövningar i kombination med styrkeövningar där du använder kroppen, som armhävningar, samt övningar med vikter. Det handlar om att göra övningarna korrekt och så snabbt som möjligt eller så tungt som möjligt, på 12-15 minuter.

Du tänker kanske att 12-15 minuter är kort tid, men det är just i detta som hemligheten ligger. CrossFit innebär träning med mycket hög intensitet och hög intensitet ger resultat.

CrossFit är för alla

CrossFit är fantastisk träning för alla - oavsett nivå. I många CrossFit-boxar, som träningslokalerna kallas, tränar personer på 16 och 70 år sida vid sida. Det kan de, eftersom alla övningar kan anpassas till individens nivå. På samma sätt stöttar och motiverar CrossFit-utövarna varandra i boxarna. Du kan alltså känna dig välkommen från din allra första träningsdag.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background