CrossFit för nybörjare

Kör igång med Crossfit, den hetaste formen av träning just nu.

Jo det är möjligt, bara du ger järnet!

Alla snackar om CrossFit just nu - och med god grund. Träningen är lika effektiv som den är hård.

När du kommer till ett CrossFit-pass vet du sällan vad dagens träning, WOD (Workout Of the Day) har att vänta. Övningarna bjuder på stor variation vilket innebär att du konstant blir utmanad, oavsett nivå.

Träningen består typiskt av konditionsövningar i kombination med styrkeövningar där du använder kroppen, som armhävningar, samt övningar med vikter. Det handlar om att göra övningarna korrekt och så snabbt som möjligt eller så tungt som möjligt, på 12-15 minuter.

Du tänker kanske att 12-15 minuter är kort tid, men det är just i detta som hemligheten ligger. CrossFit innebär träning med mycket hög intensitet och hög intensitet ger resultat.

CrossFit är för alla

CrossFit är fantastisk träning för alla - oavsett nivå. I många CrossFit-boxar, som träningslokalerna kallas, tränar personer på 16 och 70 år sida vid sida. Det kan de, eftersom alla övningar kan anpassas till individens nivå. På samma sätt stöttar och motiverar CrossFit-utövarna varandra i boxarna. Du kan alltså känna dig välkommen från din allra första träningsdag.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background