Bootcamp: Träna dig stark på 8 veckor

De följande åtta veckorna ska du kombinera konditionsträning med enkla och effektiva styrkeövningar. Belöningen är en stark kropp med snygga, tonade muskler, som blir starkare hela sommaren igenom.

Bootcamp

BOOTCAMP – på med träningskläderna, för under de kommande 8 veckorna ska du träna fyra gånger i veckan!

h2Bikiniform på 8 veckor/h2
Bikini-övningarna är enkla så de är lätta att komma igång med och hålla fast vid fram till sommaren. Dessutom blir de efterhand mer intensiva så du märker att du blir starkare och mer tonad för varje vecka. Det hjälper dig att hålla motivationen i topp.

strongKontinuitet är nyckelord/strong
Innan du kastar dig över projekt bikinikropp, kan du med fördel gärna fundera över hur du bäst genomför det hela. Skulle det till exempel hjälpa att träna ihop med en väninna? Kan det kanske vara bra att träna på en bestämd tid varje dag? Eller att skriva in din träning i kalendern? Kontinuiteten är viktig. Påminn dig själv längs vägen att för varje dag du tränar är du en dag närmare att bli din starkaste sommarversion av dig själv.

LÄS OCKSÅ: Stärk alla stora muskelgrupper med en roddmaskin

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background