Bootcamp med träning och DASH-dieten

Bli starkare, mer hälsosam och gå ner i vikt på 8 veckor med I FORMs bootcamp, som bjuder på 4 träningspass i veckan samt nyttiga och mättande kostprinciper från DASH-dieten.

kvinna springer på en strand

BOOTCAMP – du blir både starkare, mer hälsosam och går ner i vikt om du följer vår bootcamp i 8 veckor.

© Jakob Helbig

Välkommen till en bootcamp som din kropp och din hälsa kommer att älska!

De kommande 8 veckor bjuder vi nämligen din kropp på en blandning av konditionsträning, enkla styrkeövningar och massor av nyttig och mättande mat inspirerat av DASH-dieten.

Dash-dieten kommer från USA och är ursprungligen skapad med syfte att sänka blodtrycket. Dieten är därför rik på nyttiga råvaror som frukt och grönt, fullkorn, nötter, magra mejeriprodukter, kyckling och fisk. Men däremot fattig på salt, socker och kött från djur med fyra ben.

Allt detta får du:

  • 8-veckors träningsprogram. Programmet intensifieras i takt med att du blir starkare och mer uthållig.
  • Valfri konditionsträning. Det är upp till dig om du väljer t ex löpning, cykel, raska promenader, simning eller crosstrainer.
  • 8 enkla och effektiva styrkeövningar, som du kan göra hemma. Du kan se alla övningarna på video.
  • Nyttiga och mättande kostprinciper från DASH-dieten.
  • Recept på 6 x nyttig middagsmat utifrån DASH-dieten.
  • DASH-schema, som du kan skriva ut och sätta på kylskåpet så att du enkelt kan hålla koll på din kost.

Med den här nyttiga kombinationen av kost och träning stärker du din kropp på flera sätt. Du bygger upp mer muskelmassa med styrketräningen, förbättrar din blodcirkulation och förbränner fett med konditionsträningen, medan du både ger din kropp massor av nyttiga näringsämnen och färre kalorier när du äter efter DASH-principerna.
Den kombinationen är supereffektiv och följer du programmet kommer du långt under de åtta veckorna.

Det är svårt att ändra livsstil, så innan du börjar med bootcampen kan du med fördel fundera över hur du bäst kan genomföra den. Fråga t ex dig själv om följande: Kommer det hjälpa att få med din partner, en kompis eller en kollega på bootcampen? Att träna vid en bestämd tidpunkt varje dag? Att skriva ner din träning i kalendern?

Och kom ihåg att klappa dig själv på axeln varje gång du har genomfört ett träningspass – det är mycket mer motiverande än att gräma dig om du kommer att snubbla lite längst vägen.

Lycka till med din bootcamp!

Klicka dig till bootcampens innehåll längre ner på sidan