Vinn trådlösa hörlurar från Plantronics

Just nu kan du vinna ett par trådlösa hörlurar från Plantronics. De perfekta hörlurarna för träning, och vinnare av I FORMs stora hörlurstest. Delta i tävlingen här.

Plantronics hörlurar

Delta i tävlingen och vinn trådlösa hörlurar från Plantronics

I vårt stora test av hörlurar blev Plantronics BackBeatFit3100 korade som de bästa hörlurarna med öronbyglar. Det är en typ av hörlurar som sitter fast bäst och är bra till all slags träning.

Och nu kan du bli den lyckliga vinnaren av ett par Plantronics hörlurar, om du deltar i tävlingen här.

Därför vann Plantronics I FORMs stora test

Först och främst är ljudkvaliteten i hörlurarna från Plantronics i topp. Ljudet är klart och rent, så detaljerna i musiken kommer till sin fulla rätt.

Designmässigt är hörlurarna från Plantronics ett fantastiskt exempel på att man absolut kan ha hörlurar med färg – och särskilt de här snygga i blå metallic. På baksidan hittar du en röd öroninsats som både är mjuk och behaglig. Den kan roteras i örat så att hörlurarna passar de flesta, och den stora bågen ser till att de sitter där de ska. De är dessutom vattentäta och väger bara 22 gram. Och så är batteritiden upp till fem timmar.

Hörlurarna är enkla att sätta på örat – och de stannar där! Och de är lika enkla att använda. Du sätter på och stänger av, höjer och sänker volymen och byter enkelt låt med knappen. Du kan dessutom själv, i den medföljande appen, ställa in vad knapparna ska aktivera, till exempel röststyrning, samtal, tid och tidtagarur.

Totalt sett var testarna väldigt tillfredsställda med hörlurarna från Plantronics, och de fick höga poäng inom alla våra kriterier. Dessutom är de väldigt prisvärda.

Vi tävlar ut 4 par Plantronics BackBeatFit3100 hörlurar till ett värde av 1.499 kr per par.

Vill du läsa hela vårt test av hörlurar och bli guidad till att hitta rätt? Läs mer här!