Vinn smartwatch från Garmin

Var med och få chansen att vinna en smartwatch från Garmin. Vi har sex klockor att dela ut med ett samlat värde på 12 594 kr!

15 juni 2019

 

Vinn en fantastisk vívomove® HR smartwatch från Garmin.

 

Deltag i vår tävling med Rugfras, och få chansen att vinna en av de sex klockarna som vi lottar ut- med ett samlat värde på 12.594 kr. 
 
Garmin vivomove ® HR smartwatch håller bland annat koll på din stressnivå och sömn och följer din dagliga aktivitet och träning. 
 
Klockan har ett silikonband med ett rosa guldur och har ett värde på 2099 kr. 
 

Vi väljer ut 6 vinnare som får varsin ny klocka! 

Allt du behöver göra är att delta i tävlingen nedan och hålla tummarna för att vi väljer dig.

 

Lycka till!

 

SÅ HÄR GÖR DU:

För att delta måste du svara senast den 31 december 2019. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt när tävlingen är avslutad. Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom 3 dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs här på iform.se den 4 januari 2020. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen. 


Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på
www.bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy


Vad kan du vinna?


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja tack, jag vill gärna ha I FORMs nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om I FORM via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen. Läs mer

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar