Vinn presentkort till Club La Santa

Gå med i Rugfras-tävlingen och vinn ett presentkort på 10,000 kr för Club La Santa!

1 januari 2019

Delta i tävlingen om en fantastisk aktiv semester på Club La Santa. 

Var med i vår stora tävling tillsammans med Rågfras och ta chansen att vinna ett presentkort på 10 000 kr på en aktiv semester på Club La Santa med vulkaner, sol och böljande vågor. 80 kostnadsfria aktiviteter väntar på dig.


Vi väljer ut 1 lycklig vinnare av presentkortet, som kan se fram emot en aktiv semester på Lanzarote!

Allt du behöver göra är att delta i tävlingen nedan och hålla tummarna för att vi väljer dig.

 

Lycka till!

 

SÅ HÄR GÖR DU:

För att delta måste du svara senast den 30 juni 2019. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt när tävlingen är avslutad. Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom 3 dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs här på iform.se den 4 juli 2019. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen.

Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på
www.bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy

Vi ger det vinnande namnet till Club La Santa, som skickar presentkortet. Den personliga informationen tas sedan bort på Club La Santa.


Vad kan du vinna?


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja tack, jag vill gärna ha I FORMs nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om I FORM via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen. Läs mer

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications och dess samarbetspartner. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar