Perfekt julklapp - valfritt magasin

Här hittar du riktigt bra erbjudanden på många trevliga magasin som blir en perfekt julklapp. Vi har magasin för alla olika åldrar och smaker.

27 november 2017

PRESENTKORT PÅ MAGASIN

Köp ett presentkort på ett magasin och ge bort i julklapp till någon du bryr dig om. Den som får julklappen kan själv välja vilket magasin han eller hon vill prenumerera på.

1. Välj antal nummer du vill ge bort:


2. Skriv ut presentkortet

Du skriver snabbt och enkelt ut ett snyggt presentkort - bara att ge bort som julklapp.

3. Mottagaren väljer själv MAGASIN

Mottagaren väljer själv vilket magasin han eller hon vill prenumerera på. Presentkortet gäller på följande titlar:

 • I FORM

  Skandinaviens största magasin för aktiva kvinnor. Träningstips, recept, shopping, skönhetstips och mycket mer i varje nummer.

 • Illustrerad Vetenskap

  Universum, djur, människa, ny teknologi, banbrytande ingenjörskonster: Med Illustrerad Vetenskap får du senaste nytt från vetenskapsvärlden i varje nummer.

 • Världens Historia

  Skandinaviens största magasin för historieintresserade i alla åldrar. Dramatiska berättelser, detaljerade illustrationer, kluriga frågesporter och mycket mer.

 • Gör Det Själv

  Nordens enda magasin till män och kvinnor som vill renovera och nyskapa hemma – på egen hand.

 • National Geographic

  National Geographic kännetecknas av unika, djupblodade och trovärdiga artiklar om vetenskap, geografi, natur och befolkningskultur samt många fantastiska bilder i varje nummer.

 • PC-Tidningen
 • PC-tidningen presenterar tekniska nyheter på ett enkelt sätt. Du kan läsa om senaste nytt inom hård- och mjukvaror, tillbehör och Internet. Du får grundliga test, recensioner, tips och vägledning, datorskolor och inte minst en K-CD så du själv kan testa de senaste programmen och spelen.

 • Aktiv Träning

  Träningsmagasin för män. Massor av tips, utrustning, expertråd, övningar och program och mycket mer som gör det roligt att komma i toppform.

 • Digital foto För Alla

  DIGITAL FOTO är det enda magasinet som täcker digitalfotografering från A till Ö. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fotograf får du massor av inspiration, tips och vägledning för att kunna ta ännu bättre ditigala bilder.


Alla magasin innehåller genomarbetat material för en rad olika intresseområden.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar