Ge bort I FORM i julklapp

Saknar du också julklappsinspiration till din mamma, syster eller väninna? En prenumeration på I FORM är den perfekta presenten.

16 december 2017 av Anja Bruneskjold

I år kanske du ska satsa på en annorlunda present under granen. Med en gåvo-prenumeration på I FORM får mottagaren bland annat massor av läckra och sunda recept, tusentals träningstips och -program samt massor av spännande artiklar om hälsa och välbefinnande.

Se här hur du ger bort en prenumeration på I FORM i julklapp.

Det här är en annorlunda julklapp, som håller länge. Dessutom upphör prenumerationen automatiskt så du behöver inte oroa dig över att du måste säga upp den. Däremot behöver mottagaren komma ihåg att förlänga prenumerationen, för att inte missa alla de senaste tipsen, forskningen och trenderna inom träning, hälsa och välbefinnande.

Du kan själv välja om du vill ge bort 5, 8 eller 12 nummer av I FORM i julklapp. Och du har också möjlighet att skriva en personlig hälsning tillsammans med din julklapp.

Alla kan läsa I FORM. Men om du är tveksam till om I FORM är den bästa julklappen så kan du istället välja ett helt annat magasin att ge bort i julklapp. Och om du inte kan bestämma dig, eller är osäker på vad som passar, så kan du också köpa en prenumeration där mottagaren själv bestämmer vilket magasin han eller hon önskar sig. 

Givetvis rekommenderar vi att du lägger I FORM under granen, men vi har också massor av andra spännande magasin. Och du kommer absolut att hitta en favorit bland alla våra intressanta titlar.

God jul!

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar