Vill du kickstarta din hälsa på 7 dagar?

Få alla redskap du behöver för att lyckas med en sund livsstil – en gång för alla. Vi har samlat allt på I FORMs Energy Camp.

30 maj 2017 av Sara Møller Christensen

Anmälan till den här resan är stängd.

Vi vill så mycket. Ändå kan det vara svårt att på allvar komma igång med en sund livsstil. Men nu har vi ett riktigt bra erbjudande till dig!

Vi arrangerar nämligen två Energy Camps i höst 2017 som är kombinerade tränings- och hälsoresor, där du under en intensiv och inspirerande vecka för alla redskap du behöver för att leva sunt – även när du kommer hem igen.

Höstens första Energy Camp är på Mallorca den 1–9 september 2017 – den kan du läsa mer om här.

Nästa är på Rhodos den 22–29 oktober 2017 och den kan du läsa mer om här.

På de sju dagar som resan varar lovar vi ...

  • att fylla dig med energi och nya krafter för att klara vardagen.
  • att du får de bästa råden och tipsen från några av Nordens bästa instruktörer. Det är de som står bakom träningsprogrammen i magasinet – och nu får du möjlighet att träffa dem i verkligheten och uppleva vad deras träning kan göra för dig.
  • att presentera nya träningsformer för dig under trygga former i slutna grupper. Det är nästan omöjligt att inte hitta en ny favorit som du kommer att fortsätta med hemma. 
  • att ge dig redskap för att sätta ihop en sund och stärkande kost som kan hjälpa dig att motverka inflammation i kroppen. Kanske beror ditt ömma knä egentligen på att du äter fel!
  • att ge dig experternas bästa tips på hur du får in mer hälsa i en hektisk vardag på ett mycket praktiskt sätt som alla kan använda sig av.
  • att skapa gemenskap och goda upplevelser så att resan är lika bra för humöret som för formen – och det gäller både för dig som reser ensam och i sällskap. 
  • att ge dig den intensiva boost som du behöver för att sparka igång din sunda livsstil – en gång för alla!

Om du vill veta lite mer om vad som händer på ett Energy Camp så läs gärna vår chefredaktör Saras dagbok från en tidigare resa här.

Vi hoppas få träffa dig under en vecka i hälsans tecken, antingen på Mallorca den 1–9 september eller på Rhodos den 22–29 oktober – och vi lovar att effekten av en sådan resa varar mycket längre än i en vecka!

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar