Häng med I FORM till Kreta på en härlig träningsresa

Behöver du en vecka där du kan ladda med ny energi, ny inspiration och nya upplevelser? Missa då inte I FORMs Energy Camp på Kreta!

Yoga på träningsresa till Kreta med I FORM

TRÄNINGSRESA TILL KRETA Yoga med havsutsikt är en del av programmet på I FORMs träningsresa.

© Michaela Sperring

Tänk att vakna upp till ljudet av vågor som slår in mot stranden och vetskapen om du har en hel vecka full av träning, välbefinnande och härliga människor framför dig.

Den drömmen kan bli verklighet om du bokar in dig på I FORMs Energy Camp 22 april 2023.

Träningsresan går till Kretas femstjärniga Pilot Beach Resort. Mitt i äventyrligt vacker natur med mängder av träningsmöjligheter precis utanför dörren.

Från morgon till kväll kan du njuta av träning och inspiration från I FORMs grymma och passionerade instruktörer från hele Norden.

Vi har satt ihop ett drömprogram som bl a omfattar morgonyoga med havsutsikt, löp- och gångturer i olivlundarna runt hotellet, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, danspass, vattenträning, vandringstur, inspirerande kvällsföredrag och mycket, mycket mer.

Allt detta kan du se fram emot på I FORMs träningsresa:

 • Träning för varje nivå, smak och form

 • Passionerade, inspirerande tränare

 • Vacker resort precis vid havet

 • Helt ny träningsglädje – även när du kommer hem igen

 • Gott sällskap och massor av social samvaro. Kanske nya vänner för livet?

 • Världens nyttigaste mat, färsk från hotellets trädgård och Egeiska havet

 • Inspirerande kvällsföredrag

 • Massor av hälsoverktyg som du kan ta med dig hem

 • Vandringstur i Kretas berömda Imbrosravin

Alla kan vara med, oavsett nivå, och vi kommer också se till att vi får tid att umgås alla tillsammans med gruppen. På resor som denna uppstår alltid härliga nya vänskaper kors och tvärs.

Dessa möter du på I FORMs träningsresa:

 • Malena Kindgren, gruppträningsinstruktör
 • Martin Kreutzer, träningsinstruktör och kostexpert
 • Susanne Lidang, yogainstruktör och författare
 • Ingrid Eik Ravndal, personlig tränare
 • Irene Brøndum, I FORM
 • Michaela Sperring, resakoordinator

Malena Kindgren – gruppträningsinstruktör

Utbildad friskvårdskonsulent, personlig tränare och fystränare från Bosön. Mångårig erfarenhet inom träningsresor och internationell ambassadör för Apollo Sports. I Sverige äger och driver Malena träningsanläggningen, Sporthuset i Surahammar och jobbar med kost- & hälsogrupper samt instruerar i bland annat core, dans, XCord och funktionell träning. Hon brinner för att inspirera till rörelse och hennes klasser är fyllda med energi, gemenskap och massa träningsglädje!

Martin Kreutzer – kost- och träningsexpert på träningsresan

Träning på stranden, häftiga turer på mountainbike och ett inspirerande föredrag om antiinflammatorisk kost. Det är något av det du kan förvänta dig av Martin på träningsresan. Han har varit I FORMs tränings- och näringsexpert i många år eftersom han är oerhört kunnig, men han vet också hur man får människor att praktisera hälsa i sina dagliga liv.

Instagram: @martin_kreutzer

Susanne Lidang – yogainstruktör på träningsresan

Susanne undervisar i hatha yoga och är författare till populära yogaböcker. På träningsresan börjar hon varje dag med att guida dig genom morgonyoga, medan solen går upp över havet, samtidigt som du får möjlighet att gå på djupet med rygg, nacke och axlar när hon kör sina särskilda workshops. Susanne är noga med att undervisningen passar alla, och hon skickar alltid hem sina elever med bra redskap för att praktisera yoga hemma.

Instagram: @susannelidang

Inger Eik Ravndal – styrketräningsinstruktör

Inger är 41 år och utbildad personlig tränare. Hon är Soma Move-instruktör och älskar HIIT och intensiva intervaller. Till vardags arbetar hon som PT, och hon har massor av energi och hjälper dig att ge det lilla extra på bootcamp-passen på stranden och håller roliga styrketräningspass med fokus på rumpa, lår och coremuskulatur.

Instagram: @ingereikravndal_pt

Irene Brøndum

Irene Brøndum

Irene har jobbat på I FORM i drygt tio år, och hennes uppdrag är att hjälpa dig att få ditt livs träningsresa. Utöver att vara redaktionschef är hon klinisk dietist och vet allt om mat, så du kan ställa alla dina frågor om kost till henne. Irene älskar också att röra på sig, så du träffar henne säkerligen på träningspassen, och du kan se fram emot hennes föreläsning om att gå från soffpotatis till joggande grönsaksälskare.

Träningsresans resekoordinator, Michaela Sperring

Resekoordinator Michaela Sperring.

Michaela Sperring – resekoordinator på träningsresan

Michaela arbetar som hälsokonsult och är certifierad kost- och träningskonsult med inriktning på träning, kost och mental hälsa. Hon har arbetat som sportkoordinator på flera av Apollos destinationer – däribland den populära träningsanläggningen Playitas. Hon började spela fotboll redan som fyraåring, men tyvärr satte en korsbandsskada stopp för fotbollskarriären när hon var 17 år. Sedan 2011 ägnar Michaela sig helhjärtat åt träning och hälsa och hon driver sitt egna företag inom friskvård.

Instagram: @sperring94

Träningsresa med världens sundaste hotellmat

Du kan också se fram emot den fantastiska maten. Kretensernas version av medelhavskosten har gång på gång utsetts till världens sundaste sätt att äta på. Och den är lika läcker som den är sund, med massor av grönsaker, olivolja och fisk samt skaldjur.

Hotellet odlar själva många av de grönsaker som du kan plocka från buffén och producerar bara sin egen olivolja.

Träningsresa med supergod mat
© istock

Ta med de goda vanorna hem från din träningsresa

Fler av kvällarna håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett sundare och skönare liv.

Från tidigare I FORM-resor vet vi att man som deltagare reser hem med helt ofattbara mängder ny energi och inspiration från en resa som denna. Nog för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Med andra ord: Detta kan bli en resa som förändrar ditt liv!

Energy Camp arrangeras i samarbete med Apollo, och vi pratar svenska, norska, danska och engelska.

Träningsresa på Pilot Beach Resort på Kreta

Tänk att vakna upp i detta paradis varje morgen! Så ser det ut på Pilot Beach.