Träffa I FORMs nya chefredaktör på Kreta

Sara Møller Christensen intog förarsätet på I FORM den 1 mars 2017. Nu har du chans att träffa henne live på I FORMs Energy Camp på Kreta med start den 22 april 2017. Här är 3 snabba frågor till Sara, som avslöjar vad hon ser fram emot mest på resan.

20 mars 2017 av I FORM-redaktionen

Vem är du?

Jag heter Sara, är 32 år och ny chefredaktör på I FORM. Jag kan också avslöja att jag är singel, träningsfreak, journalist och lanttjej som verkligen gillar (lite för mycket) att bo i storstan. Jag älskar att leva livet fullt ut och är typen som alltid går all in, oavsett om det gäller ett jobbprojekt, nya träningsmål, en temafest eller en tv-serie. 

Vad är ditt förhållande till träning?

Jag spelade handboll till jag flyttade till en ny stad efter min studietid. I flera år efter det sprang jag max tre kilometer varannan månad, när mitt dåliga samvete vägde över. Det ändrade sig tvärt när jag för några år sedan skulle vara med i ett reportage, där en personlig tränare skulle få mig i form på en månad. Jag blev helt beroende av känslan det gav i kroppen, och all den extra energi som jag fick på köpet. Sedan dess har jag gått till gymmet fyra–fem gånger i veckan. Jag är särskilt förtjust i styrketräning och spinning, som jag kan träna även om jag har ett knä som inte riktigt är med på noterna.

Därför ska du med på I FORMs Energy Camp: 5 skäl du inte kan motstå

Vad ser du mest fram emot på Kretaresan?

Jag har varit på träningsresa flera gånger och det finns inget bättre sätt att semestra på. För vissa kanske det inte låter som semester att träna flera gånger om dagen, men det är för att de inte har provat det! Man får så otroligt mycket energi, självkänsla och välbefinnande att kroppen kan klara sig på det i flera månader efteråt. Och jag ser extra mycket fram emot att hoppa i en kall pool efter ett varmt träningspass. Åhhhh! Är det inte den 22 april snart? 

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar