Se bilderna från det fantastiska hotellet på höstens Energy Camp

Svalkande pooler, läckra restauranger och perfekta träningsmöjligheter både inomhus och ute. På Levante Beach Resort står allt redo för att du ska få den perfekta veckan med träning och välbefinnande i vacker miljö. Vi åker till Rhodos den 22 oktober 2017.

31 juli 2017 av IFORM

Anmälan till den här resan är stängd.

Föreställ dig en veckas semester där varje morgon börjar med ett dopp i havet eller i en av semesteranläggningens sex pooler. Innan den läckra frukosten dukas fram tränar du en timmes morgonyoga med havsutsikt eller får upp pulsen på ett av många roliga och spännande träningspass.
Hotel Levante Beach Resort har fyra och en halv stjärnor och förutom fina träningsfaciliteter som tennisbanor och gym är hotellet placerat mittemellan olivlundar som lockar till löpning och promenader. Vill du hellre cykla så har vi med vår egen mountainbikeinstruktör på resan, eller så kan du låna cykel och hjälm gratis för att cykla på egen hand. 

Vi kommer att bo i Afandou på Rhodos östkust. I området ligger öns längsta strand som är fyra kilometer lång och med vattnet som lekkamrat kan du prova på stand up paddling, snorkling eller träna vattenaerobics i de sköna, svalkande poolerna. I oktober är temperaturen i havet behagliga 24 grader. Detsamma gäller luften.

Läs om de olika träningsformerna här.

Här kan du se hur härligt det var på vårt förra Energy Camp.

Vacker natur och fina träningsmöjligheter

På höstens Energy Camp #3 ger den vackra miljön motivation från dag 1 för att leva sunt och skämma bort dig själv med träning och god mat.

Djupandning i morgonsolen. Yoga är för alla som vill starta dagen i balans.

Strandstol eller poolkant? På Levante Beach Resort får du både och.

Havet bjuder på oanade träningsmöjligheter som både är roliga och utmanande, och den ljumna vattentemperaturen på 24 grader lockar ner de flesta bland vågorna.

Resorten ligger mittemellan olivlundar och bergskrön. Perfekt för promenader eller löpning i morgonsolen.

Det turkosblå vattnet bjuder in till allt från havssimning till stand up paddling och snorkling.

Vi har med vår egen mountainbikeinstruktör på resan och du kan även låna en mountainbike och hjälm, om du vill upptäcka Rhodos på egen hand.

De inspirerande instruktörerna gör det roligt att träna. I oktober är det cirka 24 grader varmt på dagen, men givetvis kan vi även träna i skuggan.

En vecka i vackra omgivningar laddar batterierna och ger ny motivation för att träna och ta hand om dig själv.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar