Full fart på Pilot Beach
Full fart på Pilot Beach

Reseprogrammet i detalj

Vi har satt ihop ett drömprogram! Här kan du se, timme för timme, vad du kan uppleva på Kreta i april 2017. Det finns träning för varje smak och ambitionsnivå, du kan välja precis vad du har lust till. Här kan du se, ladda ner och skriva ut hela programmet.

2 december 2016 av Karen Lyager Horve
Program Energy Camp, Pilot Beach,
Program Energy Camp, Pilot Beach,

DETTA GÅR PASSEN I PROGRAMMET UT PÅ:

Morgonpromenad eller morgonlöpning:
Välj själv om du vill gå eller springa i lugnt tempo, ca 6–7 min/km. Vi har avsatt 45 minuter till träningspasset och du får gärna skifta mellan grupperna.

Intervallgång:
Vi ger promenaden extra effekt genom att lägga in små intervaller där vi antingen ökar tempot, provar ett annat sätt att gå eller forcerar backar och andra hinder på turen. Promenaden går genom olivlundarna runt resorten.

IntervalRunning:
Grundlig uppvärmning följt av stenhård löpträning som får mjölksyran att spruta ut i alla celler. Vi tränar nära hotellet så att alla som kan springa kan vara med.

Offroadlöpning:
Rolig och inspirerande löpträning dit du normalt aldrig kommer. Mix av uppvärmning, lugn löpning och lite mer utmanande backspurter.

Strandträning och löpning:
Träna med bara tår i sanden och prova dina krafter i en rad övingar som är gjorda för att göras på stranden. Och få upp pulsen medan ni springer på stranden utan skor. Du blir utmanad på helt nya sätt och stärker dina ben och anklar. 

Yoga för löpare och joggare:
Yoga speciellt för dem som både springer långt och snabbt och för dem som joggar lätt. Övningar banar väg för roligare, mer effektiv och skadefri löpning – och för en bättre återhämtning.

Solhälsningen:
En mjuk yogaserie bestående av 12 övningar som ska utföras så sammanhängande som möjligt. Ger energi och värme till resten av dagen.

Morgonyoga:
Väck kroppen med sköna yogastretchningar som lugnar, ger energi och kraft.

Energi Yoga:
Yoga med en twist av flow och lek som gör dig glad och full av energi.

Yoga för rygg, axlar och nacke:
Yogaövningar som ger dig en sund och funktionell rygg samt snygg hållning!

Pilates:
Anatomiskt korrekta övningar som specifikt stärker dina coremuskler och tränar din kropp på ett sätt som både ger dig styrka, smidighet och balans.

Pulsing Barre:
En kombination av pilates, balett och styrketräning som utmanar dig maximalt med uthållighetsträning, samtidigt som du stärker dina muskler och förbränner fett. Träningen fokuserar på mage, rumpa och lår och tränar dina muskler till det yttersta med intensiv syraträning i graciösa övningsserier i en konstant pulserande rörelse.

Stretch & Relax:
Sköna och effektiva stretchningar som får ner pulsen och gör det lättare för kroppen att bli redo för morgondagen efter dagens utmaningar.


Tabata:
Särskilt effektiv cirkelträning som garanterat får både puls och muskler att arbeta stenhårt.

Tabata Puls:
Ett 45 minuter långt konditionspass där stepbräda och viktskivor ingår som redskap. Enkla men hårda övningar med olika intensitet blandas för att träna konditionen på bästa sätt.

HIT:
Högintensiv intervallträning som ger stort utbyte på få minuter.

Cirkelträning:
Ett komplett träningspass där man skiftar mellan övningar som kombinerar styrka och kondition i olika tidsintervaller och i ett oändligt antal variationer. Det finns lätta och svåra alternativ till övningarna, så att alla kan få ut maximalt av träningspasset. 

Natural Movement StrengthTraining:
Introduktion till naturlig styrke- och rörlighetsträning som garanterat ger energi, styrka och ett leende på läpparna.

Coretræning:
Träning som utmanar och stärker din kroppskorsett, primärt rygg- och magmusklerna.

Funktionell träning:
Ett pass som tränar styrka, balans, stabilitet och smidighet. Fokus ligger på att stärka kroppens svaga länkar, så du kan prestera bättre i vardagen och i din träning.

TRX
Kombinerad styrke- och kretsloppsträning i en gul sele, där du använder tyngdkraften och din egen kroppsvikt som motstånd. Särskilt effektiv träning! Kommer att ingå som smakprov i cirkelträning.

DanceAerobics:
Ett fartfyllt konditionspass i form av dansbaserad aerobics, där vi arbetar oss igenom tre koreografier med stegkombinationer som samlas ihop mot slutet.

Step & Styrka:
Ett kombinerat konditions- och styrkepass med enkla stegkombinationer på stepbräda, kryddat med styrkeövningar.

Beach Volley:
Alla kan vara med när vi tränar med boll på stranden. Det faktum att vi spelar i sand gör träningen ännu mer effektiv. Du tränar explosivitet, kondition – och skrattmuskler.

Mountainbike:
Nybörjartur på de rejäla däck som tar dig ut i områdets vackra natur.

Water Aerobics:
Rolig vattenträning där du får upp pulsen med hjälp av vattenmotståndet. Du stärker också både rygg och mage och arbetar med din smidighet.

Vandringstur till Samariaravinen:
Heldagstur till Kretas mest berömda ravin i Vita bergen, där vi vandrar genom det vackra vårlandskapet. Vi kör ut till bergen i buss och seglar tillbaka till hotellet. Frukosten äter vi på vägen ut och lunchen äter vi i hamnen, medan vi väntar på båten hem. Kom ihåg bra vandringsskor och en vattendunk. Och kanske ett litet mellanmål. 

Anmälan till den här resan är stängd.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar