I Forms fantastiska tränare på Mallorca

I FORMs absolut starkaste träningsprofiler står redo för att ge dig världens kick på vår Energy Camp på Mallorca den 1 september 2017. Läs mer om vilka de är och vad du kan förvänta dig från deras sida.

9 april 2017 av Karen Lyager Horve

Anmälan till den här resan är stängd.

Frida Hallqvist

En av Sveriges och Skandinaviens ledande pilatesinstruktörer. Har utvecklat träningsmetoden Pulsing Barre, är utbildad löpcoach och certifierad instruktör i Aerial Yoga, TRX och Kettlebells. Utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm och The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva samt har dansat professionellt. Träningsexpert för I FORM sedan många år.

Det här ska hon undervisa i: Pilates, TRX, strandträning, Pulsing Barre, yoga, löpning och meditation. 

Föredrag: Hitta balansen: Träna, ät och lev.

Läs mer om Frida här: fridahallqvist.com

Vad går de olika passen på I FORMs Energy Camp på Mallorca ut på? Läs mer här

Martin Kreutzer

Kost- och träningsexpert, bl a känd från I FORM. Populär föredragshållare och författare till den bästsäljande boken "Antiinflammatorisk kost – släck elden som härjar i din kropp”. Dessutom personlig tränare och kostrådgivare, som är skicklig på att kombinera sina naturvetenskapliga kunskaper med många års erfarenhet som framgångsrik rådgivare åt tusentals klienter. 

Det här ska han undervisa i: Löpning, även traillöpning och barfotallöpning på stranden, Natural Movement Strength Training, mountainbike och SUP (stand-up paddling). 

Föredrag: Bli stark och full av energi – med en antiinflammatorisk livsstil
I teorin har många av oss alla möjligheter att ta väl hand om oss själva. Ändå kämpar vi med övervikt, dålig form, bristande energi och drabbas av livsstilssjukdomar. Men så behöver det inte vara. Martin ger dig konkreta och praktiska redskap som hjälper dig in på en ny väg, där du ökar både din fysiska och mentala förmåga i vardagen. Nämligen med hjälp av en antiinflammatorisk livsstil. 

Läs mer om Martin här: bodycomp.dk

Ida Jordansson

Gruppträningsinstruktör. Ida kommer från Karlstad i Värmland. Hon har jobbat för Ving som SATS-instruktör sedan 2008. Under dessa år har hon hunnit bo och jobba på både Cypern, Kreta, Gran Canaria och Mallorca. Har bott och jobbat på Mallorca och Sunprime Waterfront i tre år. Utbildad hälsoterapeut och har jobbat med träning sedan 2006. Med sin smittsamma träningsglädje är hon lite av en legend på ön och mycket populär som tränare. 

När Ida inte jobbar hikar hon och springer i bergen, läser en bok eller lyssnar pod på stranden.  

Det här ska hon undervisa i: FLX, afrodans, coreträning och bootylicious, med mera.  

Vad går de olika passen på I FORMs Energy Camp på Mallorca ut på? Läs mer här

Dessutom får du träffa: 

Sara Møller Christensen

Chefredaktör för I FORM sedan den 1 mars 2017. 

Föredrag: Från soffpotatis till träningsälskare. Så kom jag igång – och så håller jag fast vid träningen. Sara hävdar ihärdigt att hon till för några år sedan verkligen avskydde träning och klamrade sig fast vid sin soffa och fjärrkontroll – både blind och döv för alla goda träningsargument. Ända tills hon på sitt förra jobb som chefredaktör för magasinet Woman skulle delta i ett experiment, där hon fick personlig träning. Det ändrade allt. Idag kan hon inte vara utan sin träning. En historia ur det verkliga livet, som många säkert kan känna igen sig i och inspireras av.  

Läs mer om Sara här 

Vad kostar det och hur hänger du med? Läs mer här.

Bokning och mer info här.


Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar