Här är de coola och inspirerande tränarna som ska med på Energy Camp #3

Det kommer att bli svettigt med maximal träningsglädje från morgon till kväll när vi åker till Rhodos den 22–29 oktober 2017. Här kan du träffa alla de fantastiska tränare som står bakom all träning.

31 juli 2017

Anmälan till den här resan är stängd.

När resan med I FORM går till Rhodos i höst blir det en träningsresa med härlig miljö, utmanande aktiviteter – och inte minst kompetenta tränare på passen.

Så härligt ska vi bo på Rhodos

Hör tidigare deltagare berätta om Energy Camp

Här kan du träffa alla duktiga tränare som ser till att du får ut maximalt av resan.

Martin Kreutzer

Martin är tränings- och näringsexpert. Han har varit tränare på över tio träningsresor- och helger, och när han inte medverkar i I FORM håller han föredrag och undervisar.
Martin har skrivit den populära boken "Antiinflammatorisk kost" och har genom åren hjälpt tusentals människor med kost och träning.
På Energy Camp får du bland annat ta del av Martins stora kunskaper om medelhavskost och andra genvägar till en sund livsstil i hans populära föredrag.

Detta undervisar han i: Mountainbike, Stand up paddling, Tabata beach training, Interval running/Beach running.

Föredrag: "Ät dig stark och pigg".

Läs mer om Martin här. 

Siri Nordén

Siri är personlig tränare, kostrådgivare, massör och gruppträningsinstruktör. Hon har varit instruktör på pass över hela Sverige och på resorten Playitas på Fuerteventura. När Siri undervisar är det viktigt för henne att alla deltagare har det bra och verkligen förstår övningarna. Hennes stora passion är god mat.

Undervisar i: Step, Cirkelträning, Stretch & Relax, Dance Aerobics, Functional Training och mycket mer.

Se programmet här – timme för timme

Susanne Lidang
Certifierad hatha-yogalärare. Undervisar både yogagrupper, är privat yogatränare och håller workshops. Har producerat flera yogavideoer och skriver artiklar för I FORM. Bloggar dessutom om livet med yoga. Susanne har vid ett flertal tillfällen samlat 400–600 människor för att göra yoga ute i olika parker. Författare till boken "Galen i yoga", som kom ut 2016.

Ska undervisa i: Yoga, bl a yoga för löpare och joggare, Yoga Flow, m m.

Läs mer om Susanne här: susannelidangyoga.dk


Sara Møller Christensen

På Energy Camp kan du även träffa I FORMs chefredaktör som är lite av ett träningsfreak. Samma passion vill hon gärna skicka vidare till läsarna genom magasinet och på resan får du med dig några av Saras egna träningstips.

Föredrag: “From Couch Potato to Gym Rat – How to Learn to Love Training”

Läs mer om Sara här.

Andreas Jansson

Andreas är coach och koordinator på Energy Camp #3. Och resan är verkligen i goda händer – Andreas har nämligen gedigen erfarenhet från tidigare träningsresor, bland annat på träningsresorten Playitas som ligger på Fuerteventura.
Andreas primära uppgift är att se till att deltagarna får en fantastisk resa och att de inte saknar något.

Dessutom hjälper han till på passen: Löpning, Beachvolley och Mountainbike.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar