© Michaela Sperring

Här är de coola och inspirerande tränarna som ska med på Energy Camp

Det kommer att bli svettigt med maximal träningsglädje från morgon till kväll när vi åker till Kreta den 25 april 2020. Här kan du träffa alla de fantastiska tränare som står bakom all träning.

3 februari 2020

När resan med I FORM går till Kreta blir det en träningsresa med härlig miljö, utmanande aktiviteter – och inte minst kompetenta tränare på passen.

Dessa möter du på I FORMs träningsresa:

  • Siri Jona Gold Nordén, gruppträningsinstruktör
  • Martin Kreutzer, träningsinstruktör och kostexpert
  • Susanne Lidang, yogainstruktör och författare
  • Kristin Birkelund, personlig tränare och löpcoach
  • Michaela Sperring, resakoordinator
  • Sara Christensen, chefredaktör på I FORM
Träningsresans gruppträningsinstruktør, Siri Jona Gold Nordén

Siri Jona Gold Nordén, gruppträningsinstruktör

© Jakob Helbig

Siri Jona Gold Nordén – gruppträningsinstruktör

Siri älskar all slags träning där energin och musiken är på max. Därför undervisar hon i allt från dans och step till body pump och HIIT. Siri har varit en del av I FORMs träningsresor i tre år så vi vet att hennes pass garanterat leder till stora leenden och god stämning. Alla får helt enkelt en härlig upplevelse – oavsett ålder, form och hur rörlig man är.

Instagram: @sirigold

Träningsresans kost- och träningsexpert, Martin Kreutzer

Martin Kreutzer, kost- och träningsexpert. 

Martin Kreutzer – kost- och träningsexpert på träningsresan

Träning på stranden och i havet, häftiga turer på mountainbike och ett inspirerande föredrag om antiinflammatorisk kost. Det är något av det du kan förvänta dig av Martin på träningsresan. Han har varit I FORMs tränings- och näringsexpert i många år eftersom han är oerhört kunnig, men han vet också hur man får människor att praktisera hälsa i sina dagliga liv.

Instagram: @martin_kreutzer

Susanne Lidang, yogainstruktör.

Susanne Lidang, yogainstruktör.

Susanne Lidang – yogainstruktör på träningsresan

Susanne undervisar i hatha yoga och är författare till två populära yogaböcker. På träningsresan börjar hon varje dag med att guida dig genom morgonyoga, medan solen går upp över havet, samtidigt som du får möjlighet att gå på djupet med rygg, nacke och axlar när hon kör sina särskilda workshops. Susanne är noga med att undervisningen passar alla, och hon skickar alltid hem sina elever med bra redskap för att praktisera yoga hemma.

Instagram: @susannelidang

Kristin Birkelund – träningsresans löpcoach

Personliga tränare Kristin Birkelund

Kristin Birkelund – träningsresans personliga tränare och löpcoach

Kristin fann löpglädjen redan vid en ung ålder och har sedan även förälskat sig i, och utbildat sig inom, styrketräning, personlig träning och gruppträning. Hon är alltså en riktig mångsysslare, som älskar att sprida träningsglädje till andra. Med hög energi pressar hon dig att ge det lilla extra – oavsett om det är på hennes beach bootcamp-pass eller när du tränar core och rumpa med Kristin som ledare. Samtidigt är ett av hennes viktigaste mål att träningen ska vara rolig för alla! Det är också Kristins leende du kommer att mötas av om du följer med på morgon-löprundorna på träningsresan.

Instagram: @kristinbirkelund

Träningsresans resekoordinator, Michaela Sperring

Resekoordinator Michaela Sperring.

Michaela Sperring – resekoordinator på träningsresan

Michaela arbetar som hälsokonsult och är certifierad kost- och träningskonsult med inriktning på träning, kost och mental hälsa. Hon har arbetat som sportkoordinator på flera av Apollos destinationer – däribland den populära träningsanläggningen Playitas. Hon började spela fotboll redan som fyraåring, men tyvärr satte en korsbandsskada stopp för fotbollskarriären när hon var 17 år. Sedan 2011 ägnar Michaela sig helhjärtat åt träning och hälsa och hon driver sitt egna företag inom friskvård.

Instagram: @sperring94

I FORMs chefredaktör, Sara Christensen

Chefredaktör Sara Christensen

© Ditte Capion

Sara Christensen – I FORMs chefredaktör

Sara har varit chefredaktör på I FORM i två år och om du vill veta mer om magasinet är hon rätt person att vända sig till. Dessutom älskar hon att träna och sprida skön energi på alla de pass som du kan delta i under veckan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

På vilket sätt gör du störst insats för klimatet?


I FORM tipsar