Följ med I FORM till Rhodos på årets härligaste träningssemester

Drömmer du om en veckas semester där både pulsen och välbefinnandet är på topp? Häng med när I FORM åker till Rhodos oktober 2017 på Energy Camp med Nordens bästa instruktörer.

20 augusti 2017 av I FORM-redaktionen

Anmälan till den här resan är stängd.

Föreställ dig en semester där du kommer hem ännu sundare och gladare än när du gav dig iväg. En vecka mitt på hösten när det är som ruggigast, där du lämnar regn och blåst till förmån för Rhodos varma havsbris och en vecka med träning i regi av Nordens bästa tränare. Mitt emellan olivlundar och badstränder skämmer vi bort både kropp och själ med träning, god mat och välbefinnande i vacker miljö.

Så hänger du med

Om du anmäler dig till I FORMs Energy Camp #3 blir din drömresa verklighet. Vi flyger till Rhodos den 22–29 oktober 2017 och bor på det fantastiska 4.5-stjärniga Levante Beach Resort på Rhodos östkust. Här är faciliteterna på topp för att du ska få uppleva den bästa träningsresa du någonsin har haft.

Se här hur härligt vi ska bo

Med på resan följer I FORMs bästa tränare som ser till att du får en vecka full med allt från utmanande och rolig träning till spännande föredrag och kost och träningsglädje. 
Det kan bli en vecka som förändrar ditt liv och skickar hem dig full av energi under den mörka årstiden.

Resan kostar från 10 698 kr och inkluderar flyg, boende, träning och halvpension.

Rolig och utmanande träning

Det är tredje gången vi åker på Energy Camp i träningen och välbefinnandets tecken och vi garanterar att du får hjälp av några av Nordens bästa tränare. Du får möjlighet att prova massor av olika träningsaktiviteter – kanske något du aldrig har provat förut. Programmet bjuder bl a på Stand Up Paddling, Tabata Beach Training, Mountainbike och Energi Yoga.

Se programmet här

Se fram emot att lära dig mer om din kropp, kost och hälsa av erfarna träningsexperter som Siri Nordén, yogainstruktör Susanne Lidang, I FORMs chefredaktör Sara Møller Christensen och tränings- och näringsexpert Martin Kreutzer som kan göra den mest tveksamma motionären till träningsentusiast.

Se alla träningsformer du kan prova på Energy Camp

Här är alla grymma och inspirerande tränare som följer med till Rhodos

En oas på östkusten

Vi ska bo på strandresorten Levante Beach som ligger vid Afadou på Rhodos östkust. I området ligger öns längsta strand och årstiden är perfekt för ett dopp i havet. I oktober är temperaturen i vattnet nämligen behagliga 24 grader. Detsamma gäller luften.

Utöver fina träningsfaciliteter som tennisbanor och träningscenter är hotellet placerat mitt bland olivlundarna som är som gjorda för en morgonlöptur eller yoga. Gillar du aktiviteter på två hjul så har vi även med vår egen mountainbike-instruktör med på resan. Men du kan även låna hjälm och cykel gratis om du föredrar att cykla runt på egen hand. Hotellets restauranger dukar upp sund och läcker mat som får hela veckan att handla om hälsa och välbefinnande.

Häng med på en semester där du laddar batterierna och ger ny motivation till att träna och ta hand om dig själv. Och du kommer hem med massor av energi som tar dig igenom den mörka och kalla vintern.

Allt detta får du:

 • Träning för varje smak – anpassad för alla nivåer.
 • Passionerade och inspirerande tränare.
 • Cirka 10 träningspass om dagen att välja mellan, med allt från yoga, mountainbike och core till tabataträning och intervallöpning.
 • Boende på ett strandhotell i underbar miljö och fina träningsfaciliteter.
 • Flyg tur/retur samt mat ombord.
 • Upplevelser med andra glada deltagare, både ensamresenärer och grupper.
 • Möjlighet att få nya vänner.
 • Läcker och sund mat på resortens fina restauranger.
 • Inspirerande föredrag där våra experter delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper och svarar på dina frågor om träning, hälsa och motivation. 
 • En oktobervecka med sol och 24 grader.
 • Massor av ny energi inför den mörka årstiden och lust att åka hem och träna.

I FORMs Energy Camp på Rhodos arrangeras i samarbete med Apollo.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar