© Karen Lyager Horve

Fem fantastiska tränare står redo

Några av I FORMs bästa tränare följer med till Kreta i april 2017 för att ge dig en hälsoboost utan motstycke. Men vilka är de här skickliga eldsjälarna, som du kan njuta av i en hel vecka, både som instruktörer och föredragshållare?

1 december 2016 av Karen Lyager Horve
Frida Hallqvist kommer bl a att göra effektiv styrketräning på hotellets strand.
Frida Hallqvist kommer bl a att göra effektiv styrketräning på hotellets strand.

Frida Hallqvist

En av Skandinaviens främsta pilatesinstruktörer. Har utvecklat träningsmetoden Pulsing Barre, är utbildad löpcoach och certifierad instruktör i Aerial Yoga, TRX och kettlebells. Utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm och The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva och har dansat professionellt. Träningsexpert för I FORM under många år.

Ska undervisa i: Pilates, TRX, strandträning, Pulsing Barre, yoga och vattenträning. Föredrag: Hitta balansen: Träna, ät och lev.

Läs om Frida här: fridahallqvist.com

Martin Kreutzer

Kost- och träningsexpert, bl a känd från I FORM. Populär föredragshållare och författare till bästsäljande boken "Antiinflammatorisk kost”. Dessutom personlig närings- och träningsrådgivare och mycket duktig på att kombinera sin vetenskapliga bakgrund med många års erfarenhet som framgångsrik rådgivare till tusentals klienter. 

Ska undervisa i: Löpning på alla nivåer, tabata, Natural Movement Strength Training och mountainbike. Föredrag: Medelhavskost och andra genvägar till en anti-inflammatorisk livsstil.

Läs mer om Martin här: bodycomp.dk

Susanne Lidang

Certifierad hatha-yogalärare. Undervisar både yogagrupper, är privat yogatränare och håller workshops. Har producerat flera yogavideoer och skriver artiklar för I FORM. Bloggar dessutom om livet med yoga. Susanne har vid ett flertal tillfällen samlat 400–600 människor för att göra yoga ute i olika parker. Författare till boken "Galen i yoga", som kom ut 2016.

Ska undervisa i: Yoga, bl a yoga för löpare och joggare, Yoga Flow, m m. 

Läs mer om Susanne här: susannelidangyoga.dk

Karen Lyager Horve

Hälsojournalist och föredragshållare. Efter 18 år som chefredaktör för I FORM har Karen börjat hälsoblogga på allvar. Hennes passion är att upptäcka och omsätta de senaste trenderna och forskningsresultaten till enkla, praktiska råd som du kan använda i en hektisk vardag – och förmedla de bästa metoderna för att hitta energin och motivationen för att leva sunt. 

Ska undervisa i: MorningWalk med intervaller. Annorlunda sätt att gå kommer att ingå. Föredrag: Från ekorrhjul till harmoni: Så utnyttjar du dina må bra-hormoner. 

Följ Karens blogg här: karenlyager.dk

Siri Nordén

Personlig tränare, gruppträningsinstruktör, massör och kostrådgivare.

Har arbetat med träning över hela Sverige och på träningsresorten Playitas på Fuerteventura.

Ska undervisa i: Cirkelträning, Stretch & Relax, Dance Aerobics, Functional Training och mycket mer. 

Anmälan till den här resan är stängd.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar