Vill du lära dig att springa - en gång för alla?

Anmäl dig till I FORMs Löpskola online, där vi hejar dig fram till mållinjen och genom ett fast träningsprogram, så att du efter 6 veckor kan springa 5 kilometer i sträck.

25% av I FORMs läsare vill gärna börja springa, men gör det inte idag. Om du är en av dem vill vi verkligen hjälpa dig att komma igång.

Att springa är inget annat än en super motion! När du knyter på dina löparskor och ger dig ut i den friska luften bränner du inte bara mycket kalorier, utan du förebygger även benskörhet. Du får också massor av energi - och bäst av allt är löpning den enklaste och minst tidskrävande träningsformen.

Trots detta tenderar löparskorna och viljestyrkan att gömma sig längst in i garderoben. Hur ser man till att börja, när man vill göra löpning till en god vana? Löpskolan – Lär dig springa 5 km är vårt bästa förslag.

Skonsamt och effektivt löpprogram

Med I FORMs löpskola online lär du dig efter 6 veckor att springa 5 kilometer utan avbrott.

Vi har gjort det enkelt att delta och nå mållinjen - och även om du aldrig har sprungit förut, eller det var länge sedan, kan du också vara med.

Träningsprogrammet är en effektiv blandning av löpning och gång, och på vägen ger vi dig all den kunskap du behöver för att nå mållinjen utan att få skador. Vi tar ett steg i taget genom att bygga upp långsamt och du kommer att uppleva en skonsam och varierad träning som ger dig frisk luft och blodad tand.

Därför fungerar Löpskolan

Löpskolan är inte bara ett träningsprogram. Det är snarare din lite envisa, men ändå vänliga - träningspartner online.

Under de 6 veckor som kursen varar är vi redo med påminnelser om din träning. Vi hejar på och motiverar, och ger dig knep för att variera dina löppass så att du kan behålla springglädjen.

Vi kryddar träningsprogrammen med kunskap om löpning, så du blir en bättre löpare - och en av dem som fortsätter att springa när de 6 veckorna har passerat.

Sist men inte minst är Löpskolan flexibel att följa. Du behöver bara finna tid i kalendern för tre löppass i veckan på ungefär en halvtimme vardera. När de blir av bestämmer du själv.

Det här får du
Centralt i Löpskolan – Lär dig att springa 5 kilometer är det skottsäkra träningsprogrammet. Det har utvecklats av löpexperten Lasse Lyhne, som med 20 års erfarenhet och med flera medaljer i bagaget vet vad han pratar om.

Anmäl dig till Löpskolan och få:

 • Ett flexibelt och skonsamt träningsprogram med tre veckovisa löppass på 20-30 minuter
 • Påminnelser om träningspass som ser till att du kommer i löparskorna
 • Tips och tricks för att hålla din motivation uppe
 • Skadeförebyggande övningar så att du kan ta hand om dig själv
 • Nödvändig löpkunskap om gör att du kan träna medvetet
 • Idéer för löplekar och variationer som förstärker springlädjen
 • Inga andra utrustningskrav än löparskor

Vi har gjort det super lätt att följa och allt du behöver göra är att snöra på dina löparskor.

Det kostar 229 SEK att delta, och du kan komma igång direkt.

Vi hoppas att du vill vara med oss ​​och att vi kan få hjälpa dig att finna glädjen att springa.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

 • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
 • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
 • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
 • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background