Kom igång med din viktminskning

Går du och önskar att du kunde gå ned i vikt, men vet inte hur du ska börja? Prova vår populära viktminskningskurs uppbyggd kring en tydlig och detaljerad kostplan. 88% har upplevt en märkbar skillnad efter kursen.

Då och då lägger kroppen på sig extrakilon som vi gärna vill bli av med så snabbt som möjligt. Det hade såklart varit bra att det inte hände, och att vi kan gå ner i vikt genom att bara bestämma oss och använda vårt sunda förnuft, men tyvärr fungerar det inte riktigt så.

Därför har vi skapat en 4-veckors kurs med en kostplan som är till för att förstå – och följa. Vi har kallar den:

Kickstart – kom igång med din viktminskning

Detta får du med Kickstart

  • Kalorireducerad kostplan till morgon, middag och kväll
  • Recept till middag i alla 4 veckor
  • Svar på alla de frågor som typiskt uppstår i en viktnedgångskurs
  • Motiverande mail med support och vägledning
  • Tips på beteendeförändringar som gör det lättare att leva hälsosamt
  • Förslag på vardagsmotion, om du har lust att motionera
  • Råd att hålla sig till efter kursens avslut

Vad är kickstart?

Kickstart är som sagt uppbyggt på en kostplan. Kostplanen är enkel att hantera och innehåller fasta ramar för alla dina måltider i 4 veckors tid. Till middag får du ett specifikt recept som du kan välja att följa, eller så kan du laga din egna version av dagens rätt utefter våra riktlinjer - det är helt upp till dig.

Du går kronologiskt fram i onlinekursen och tar en vecka i taget. I veckornas lektioner finner du extra recept och massor av kunskap, tips och tricks som gör det lättare att leva ett hälsosamt liv - även efter kursen har slutat. Under tiden svarar vi också på alla de frågor som vanligtvis uppstår.

I løpet av de fire ukene sender vi deg et par ukentlige e-poster, hvor vi holder motivasjonen din på topp og gir deg veiledning.

Kursen pågår online, så det är enkelt och flexibelt att följa.

Kursen kostar 299 kr och varar i 4 veckor.

Därefter har du tilgang til alt innholdet i 12 måneder, så du kan använda kostplan och recept på det sättet som du har lust och behov till.