I FORM firar 35 år: Gratis tillgång till hela vårt digitala hälsouniversum

I FORM fyller år och vill ta tillfället i akt att fira det goda, friska livet. Vi gör detta genom att ge alla er träningsentusiaster där ute en månads gratis tillgång till videoträning, hälsosamma recept och måltidsplaner. Och vi bjuder givetvis på det mest populära träningsinnehållet.

Glad kvinna

FÖDELSEDAGSERBJUDANDE - Du får tillgång till hela I FORMs universum för 0 kronor.

© Jakob Helbig

I 35 år har I FORM haft i uppdrag att göra ett hälsosamt liv enkelt. Uppdraget är detsamma, men vårt digitala träningsuniversum förändras. Här hittar du alltid nytt innehåll som passar din nivå.

Just nu får du tillgång till allt för bara 0 kr.

Vi inspirerar och guidar dig till en hälsosam och aktiv livsstil med vår stora katalog med träningsvideor online, vår populära planerare för träningsrundor som beräknar distans och kaloriförbrukning, menyer för vardagsmaten varje vecka, och över 1000 kaloriberäknade recept, så att du alltid kan hitta inspiration till hälsosamma mellanmål och måltider att snabbt svänga ihop.

Du hittar också alla läckra recept och allt träningsinnehåll i vår nya app, som ger dig känslan av att alltid ha en personlig tränare nära till hands.

Med anledning av vår födelsedag har vi nedan samlat allt tränings- och hälsoinnehåll som ni har klickat mest på genom tiderna.

Kvinna som är ute och springer

10 KM-LÖPPROGRAM – Prova att lyssna på ljudfilerna i vårt 10 km-löpprogram medan du springer. Då blir du guidad från början till slut – enkelt, effektivt och motiverande!

© iStock

Löpprogram som ljudfiler: En riktig fullträff 🎧

Våra löpprogram är definitivt här för att stanna – och som tur är har vi löpprogram för alla nivåer.

Ett av de mest populära programmen är löpprogrammet för nybörjare som vill nå målet att kunna springa 5 km. Här börjar vi lugnt och går för det mesta de första dagarna av löpprogrammet. Allt eftersom programmet fortskrider tillkommer extra löpminuter, så att du upplever att du utmanas och att din kondition förbättras – utan att det känns alltför jobbigt.

För varje enskild löprunda i vårt 5 km löpprogram har vi skapat ljudfiler där vi berättar när du ska gå och när du ska springa – och i vilken takt. Så med dem i hörlurarna blir löpningarna inte bara mycket lättare – det är också större chans att du håller dig motiverad och kommer i mål.

🎧 Är du redo att testa längre löpturer? Prova då vårt 10 km löpprogram med ljud här.

🎧 Du kan också hitta nya utmaningar med våra 12 guidade intervallturer med ljud.

Kvinna som är stressad.

STRESS – Hur du ser på världen kan var avgörande för hur mottaglig du är för stress.

© iStock

Gratis onlinetest: Är du stressad?

Många har redan gjort I FORMs stresstest,, som är ett bra verktyg för alla oss som känner oss pressade i vardagen. Det kan nämligen vara svårt att själv bedöma hur illa det det står till.

Stresstestet här har utvecklats av stressläkaren och forskaren Bo Netterstrøm och Pernille Rasmussen, yrkespsykolog med specialitet inom stress och ägare till Grow People.

Testet kan ge en bra indikation på din stressnivå. Kom dock ihåg att ett stresstest är vägledande och inte får användas som ersättning för att gå till läkare. Rådgör därför alltid med din läkare om du är tveksam.

Gör stresstestet här.

Kvinna med fast rumpa

FAST RUMPA Stärk rumpan genom att träna sätesmuskulaturen med effektiva styrkeövningar. Se övningarna i artikeln eller följ denna effektiva videoträning med fokus på rumpan.

© Wichmann+bendtsen

Hemligheten bakom fast rumpa och lår...

... vi vill väldigt gärna dela med oss av. För det är ett ämne som alltid är populärt bland våra läsare. Vi kan inte erbjuda en snabb mirakelkur, men den goda nyheten är att det finns många roliga och effektiva övningar som du lätt kan integrera i din vardag.

Här får du 8 av de bästa styrkeövningarna, som effektivt tar tag i din rumpa och benmuskler.

Ladda ner I FORMs app och ha den bästa träningspartnern till hands.

Som prenumerant har du även tillgång till I FORMs app, I FORM – träning och hälsosam mat, som innehåller en hel värld av videopass, matplaner och recept. Du kan tagga ditt favoritinnehåll och enkelt komma åt det på favoritsidan, som är din personliga översikt.