Gratis tillgång till nytt digitalt träningsuniversum

Nu kan din hälsa ta ett stort kliv uppåt, för med I FORMs digitala träningsuniversum blir det mycket lättare att fylla vardagen med effektiv träning och näringsrik mat. Här får du fler än 100 träningsvideor, fler än 1000 recept på kalorisnåla rätter och tillgång till vår nya träningsapp.

LÄGG I EN NY VÄXEL I DIN TRÄNING - Få inspiration till din hälsa med I FORMs digitala universum.

Med I FORM's digitala träningsuniversum kan du ge dina tränings- och matvanor en ordentlig spark i baken. Här får du tillgång till massor av träningsvideor, där du kan hitta precis det träningspass som passar för din nivå, oavsett om du vill träna 10 eller 40 minuter. Du får också tillgång till vår populära ruttplanerare som beräknar distans, fart och kaloriförbrukning.

Med I FORMs digitala universum har du dessutom gratis tillgång till vår veckomeny med vardagsrecept – rätter som lagas på max 30 min och som ger dig max 650 kalorier. Du hittar också fler än 1000 kaloriberäknade recept så att du alltid kan hitta inspiration till nyttiga snack och måltider du kan slänga ihop på ett kick.

Du hittar också allt vårt träningsinnehåll i den nya appen, som kan agera din personliga tränare oavsett om du är hemma, i sommarstugan eller på en resa. Här har du naturligtvis också tillgång till hela vår receptkatalog.

Få två månaders gratis tillgång här

Just nu kan du få två månaders gratis tillgång om du vill prova om det är något för dig. Få tillgång till allt träningsinnehåll här.

Om du redan prenumererar på I FORM har du tillgång till allt innehåll på iform.se. Du ska bara skapa en profil och ett lösenord.

Allt det här får du i I FORMs digitala universum

Som prenumerant har du tillgång till fler än 1000 nyttiga recept. Och med vår sajt har du dem alltid till hands – både när du ska handla och när du ska tillaga dem i köket.

Med hjälp från duktiga receptutvecklare och ledande näringsexperter har vi många års erfarenhet av att utveckla recept med fokus på nyttig och grön mat, som går snabbt att laga. Du hittar allt från frukost, lunch och middag till bakverk och snacks – allt i en lite nyttigare version.

Med I FORMs recept får du alltid en detaljerad ingredienslista, grundlig steg-för-steg-vägledning, ungefärlig tidsåtgång och en näringsberäkning så du kan se hur mycket protein, kolhydrater, kalorier, kostfibrer osv det är i receptet per person.

Fri tillgång till ALLT

Utöver de nya funktionerna som vi har beskrivit, får du som prenumerant naturligtvis också fri tillgång till allt det klassiska I FORM-innehållet. Det gäller t ex vår guide inom ämnen som kost, träning och viktminskning, vår löpprogram, promenadprogram och våra utförliga artiklar om allt från tarmhälsa till orostankar.

Framöver kommer de till en viss del vara låsta så att bara prenumeranter kan läsa allt. Teckna en premumeration idag så går du inte miste om något.

Just nu får du de två första månaderna för 0 kr –

Om du redan är prenumerant på I FORM har du tillgång till allt innehåll på iform.se. Du behöver bara skapa en profil och ett lösenord.
Kom igång här.

Om inte, ser vi fram emot att få med dig i gänget, det finns alltid plats för en till i I FORM-klubben.

Ladda ner I FORMs app och få världens bästa träningspartner, som alltid finns till hands

Som prenumerant har du också tillgång till I FORMs app I FORM – träning och nyttig mat, som innehåller massor av videoträningspass, menyer och recept. Du kan favoritmärka ditt favoritinnehåll så att du lätt hittar det igen på din personliga sida.