Annons

Så gör du för att klara ditt nästa stora lopp galant!

Saknar du att få feedback på din löpteknik så att du kan utvecklas och springa ännu bättre och ännu längre? Tänk om du kunde springa med en digital coach i örat som gav dig feedback direkt i löpspåret. Då kunde du förbättra ditt löpsteg och hitta rätt hållning och rörelsemönster, nu och för evigt.

Även om man själv tycker att man springer bra och orkar längre så finns det alltid saker att förbättra för att utvecklas i sin löpning. Trots att dina löprundor blir längre och din fysik bättre så innebär det inte nödvändigtvis att du utvecklar din löpteknik, om du inte får veta vad du behöver göra annorlunda. Man måste nämligen förstå vad som är påfrestande för kroppen vid löpning och hur man kan använda hela kroppen för att öka sin uthållighet och bli mindre skadebenägen.

Med Racefox får du tips på hur du förbättrar din löpteknik så att du kan springa snabbare och inte belasta kroppen lika mycket. Via en app får du även ett träningsupplägg som är anpassat efter just ditt mål. Du kanske vill ta dig an ett nytt lopp i närtid, träna för att undvika skador eller helt enkelt öka ditt personbästa på milen. Med Racefox förbättrar användarna sina sluttider med 7 procent.

– Syftet med Racefox är ju faktiskt folkhälsa. Att få folk att röra sig. Det är den stora visionen, vi vill göra skillnad där, säger Christer Norström, Co-Founder & Chairman, Racefox, på racefox.com.

Ett steg närmare dina mål

Racefox Run är en coach som förstår dina styrkor och svagheter så att varje träningspass anpassas efter din dagsform. Det ska vara roligt att springa och roligare blir det när du i realtid får veta vad som krävs av dig för att hela tiden bli ännu bättre och komma ett steg närmare ditt mål.

Malin är Racefox-användare och i förberedelserna till Lidingöloppet säger hon i en video på Racefox Facebook:

– Tekniken behöver jag fortfarande förbättra. Jag har 97% av den teknik jag borde ha, men resultatmässigt så säger den (appen) att jag skulle kunna springa snabbare än vad jag tror!

Digital coach i örat

Racefox analyserar ditt rörelsemönster och du får röstbaserad feedback på din löpteknik av en digital coach i örat. Då kan du förbättra din kroppshållning, hålla rätt takt och ta rätt löpsteg. Allt bygger på en komplett analys av din löpning.

– Vi har väldigt glada kunder för vår affärsidé är ju att sälja slutresultat i slutändan. Nu satt det, liksom! Det är väldigt emotionell kommunikation och den är ju kul när vi får den, säger Magnus Jonsson, CEO & Co-Founder, Racefox, på racefox.com.

Här skaffar du Racefox Run

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background